Bla bla bla


Fick en såndär "skriva 7 saker om dig själv" grej av Sara. personligen tycker jag att sånthär är supertråkigt, men det verkar som om den måste göras så okej då. vi får väl hoppas att den kommer till någon nytta iallafall?
♥ Linda Nathalie Sjölund heter jag då för er som inte visste. föddes 30.05.1991, alltså är jag 20 år gammal här och nu. uppväxt i en liten by i Nykarleby (Monäs) tillsammas med min Mamma, Pappa och mina två småsyskon Thomas och Therese.

♥ Jag har alltid haft svårt att hänga med i skolan, att läsa på prov och göra hemläxor. för det har alltid funnits massor med annat att pyssla med samtidigt. ord i en mening som inte är förenklade fattar jag absolut inget av. (svårt att förklara)

♥ Jag är skiträdd för getingar. om det skulle flyga en på andra sidan rummet just nu skulle jag befinna mig flera km bort, typ.. blä för getingar!

♥ Jag är lite av en perfektionist, eller vad det heter. jag vill ha var sak på sin plats, bord ska stå rakt och stolarna ska stå exakt lika. mattor får inte vara sneda, utan de har också en skild linje de måste ligga på. skor får absolut inte heller bara kastas av, utan de ska stå fint och prydligt!! tål inte alls såna som slänger kläder hit och dit om vartannat och sen klagar på att de har det såå ödigt hemma hos sig. fyy!

♥ Jag är såå emot djurplågeri och djurförsök.

♥ Jag är en datanörd, tror jag bestämt. sitter flera timmar i sträck vid datorn varje dag.

♥ Inom fem år har jag och robb flyttat från Vasa till Nykarleby och jag är mammaledig, förhoppningsvis :)


Och då man gjort en sånhär lista brukar man väl också skriva ner någon som ska göra samma sak. men det tänkte inte jag göra, utan de som känner sig träffade så får göra denna konstiga lista. men jag varnar er, dethär tog säkert två timmar att göra så istället för att använda er tid till detta så använd den dyrbara tiden till att göra något vettigt istället ♥

Kommentarer

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)


Din Bloggadress:


Din Kommentar: