Therese & Fredrik


Okej, jag kunde inte hålla mig tills imorgon med att visa ännu en bild från bröllopsfotograferingen. bilden har många fina detaljer, såsom buketten i färg, att de håller hand sådär mysigt och den busiga blick de har på varandra :) vad tycker ni om bilden? kommentera!

Kommentarer
Postat av: Linda K

Jättehärlig bild! :) Det enda jag som är litet synd är det att det är så ljust bakom hennes ansikte att det "försvinner" litet.. Har du testat att mörka ner det litet?

Svar: Tack! jag förstår hur du menar, men om man vill ha lite motljuseffekt på bilden så är det såhär det ser ut :) bilden ska alltså se ut som den gör :) tack för din åsikt!
Linda Sjölund-Åström

2013-08-08 @ 14:12:14
Postat av: Emma

Härlig komposition och fint brudpar 💞

Svar: Tack så mycket :)
Linda Sjölund-Åström

2013-08-08 @ 18:19:19 / URL: http://www.smilephotogroup.com
Postat av: S

Jag tycker att T:s högra hand är i en lite onaturlig position.. Sen tycker jag också att den "busiga blicken" du skriver om i bildtexten inte riktigt syns så bra som den kanske skulle göra ifall bilden tagits från en annan vinkel.

Svar: Tack för din åsikt! svårt att veta hur jag skulle uttrycka mig, så jag skrev "busig blick" då jag inte visste bättre.
Linda Sjölund-Åström

2013-08-09 @ 11:11:58
Postat av: Bruden själv ;)

Jo ja vet att min hand ser lite konstig ut men jag tänkte faktiskt inte på att vi höll varandra i handen eftersom vi bara svängde på oss på samma gång som vi gick. Själv så är det här en av mina absoluta favoritbilder :)

2013-08-12 @ 20:11:49

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)


Din Bloggadress:


Din Kommentar: