Helgen är på kommande :)

Huh.. en sån lång dag det har varit. idag hade vi första riktiga långa skoldagen på hela vårterminen, från 9:15-17:15. som tur har vi bara föreläsning måndag och tisdag inkommande vecka ;) hehe. ledig tid behövs dock, om man ska hinna med alla skolarbeten som finns at ta itu med.. så slappa hinner man inte göra! robb hade gjort mat när jag kom hem från skolan, vilken lyx :) senare ikväll for vi ut på en cykeltur runt brändö. resten av kvällen blir lugn. lite tv tittande före läggsdags.

Imorgon är det fredag. har lektion från morgon och sedan är det helg! helgen kommer vi tillbringa i kovjoki, och jag tänker försöka få några skolarbeten klara så listan med uppgifter blir lite kortare. det var det! här under kommer två bilder som jag redan visat i färg, men nu i svartvitt.. lite för utfyllnadens skull i inlägget, men mest för att de blev ganska fina i svartvitt och ja, okej.. bildbrist också till en viss del :) godnatt på er!Kommentarer
Postat av: Saragunmarie

SV: Kanske kanske :) Ja e upptagen månda-onsda i alla fall, men san vejt int ja. Tänkt du i Vasa nanstans lr? Fö vi flyttar jo ut på onsda.. :)

Svar: Jo ja tänkt i vasa, vi sandö eller na liknand plats :) så sko do få na tillfälli header å profilbild å liti bilder att använd i bloggen :)
Linda Sjölund

2014-04-24 @ 21:54:46 / URL: http://saragunmarie.blogg.se/
Postat av: Saragunmarie

Ja, he blir noo svårt he, eftersom ja e upptagen me jobb månda-onsda, o san e ja int i Vasa namejr :/ Ja kanski sku kuna koma ti Vasa nan dag i början på maj o häls på de, så kan vi jo pass på att ta liti bilder på sama gang? :)

Svar: Okej! :) jo, du får gärna kom å häls på.. ja e ju sjölv hejla maj så :/ he e bara ti kom :)
Linda Sjölund

2014-04-24 @ 22:06:22 / URL: http://saragunmarie.blogg.se/
Postat av: Fotograf Michaela Fagerudd

Tack snälla du:))

2014-04-26 @ 21:10:10 / URL: http://www.michaelafagerudd.com

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)


Din Bloggadress:


Din Kommentar: