Ålandsresan, dag 1 ♥

Var ska jag börja. Att åka iväg på en liten resa är alltid såå roligt. Förra torsdagen startade vi klockan 12 från Vasa och brummade iväg mot Åbo. Vi stannade förstås också i Raisio vid IKEA för att få tiden att gå, och dessutom var ikeabesöket planerat att vara på ditvägen. lite smått och gott hittade vi, och så avslutade vi med köttbullar och pommes i ikeas restaurang! bland annat en kruka, handdukar, ett par sängkläder och sånt fick följa med.


Efter ikeabesöket hade vi ännu gott om tid före vi skulle checka in vid vikingline terminalen, så vi körde en sväng genom centrum av Åbo och stannade vid en liten park där det fanns söta små hus med mini trafikskyltar och trafikljus. bredvid de små husen fanns också en damm, eller något sådant, där de hade olika fåglar. bland annat gröna och gula fasaner.. som såg ut som papegojor! också svanar, gäss, andfåglar och påfåglar :)





Sedan var det dags att åka till vikingline car-check in och köra på båten. Viking Grace, den coolaste båten av dom alla, var den vi åkte med. Vi gick runt i tax freen, lyssnade på musik- underhållning, åt mumsiga smörgåsar, myste och hade det bra, for av på Långnäs, Åland mitt i natten och körde till Mariehamn och Robbs kusins lägenhet för att sova :) 



Fredagen på Åland, kommer imorgon!

Kommentarer

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)


Din Bloggadress:


Din Kommentar: