Om denna söndag!

Sov länge idag efter en jättelång gårdag. trött i hela kroppen och verkligen skönt att få sova ut. vi har ätit lunch, slappat i soffan, varit ut på en promenad i regnet, nu puttrar kvällsmaten och biljetterna till bion ikväll är bokade.. Vi ska se hungergames! måste bara få berätta en grej, okej, så jag sa till robb för några veckor sen att "åh va de sko va bra om man sko kona köp biljetter, välja plats o allt via nätet" åså mittiallt några dagar efter så ha min önskan gått i uppfyllse när vi går in på "kinocity" åså ser vi att man i vasa nu kan göra allt dehär vi nätet, å jag bara WOHOOO!! så va ja in å si också om man kona jö samma i jeppis men nej.. å nu tänker ja bara att: "haha, jeppis hänger it alls med i utvecklingen på något vis alls.. int ens att bygg klart en parkeringsplats! bra jeppis!" men nu ska vi äta o sen ska vi då bara traska in i biosalen (för vi har jo boka via näte liksom!!! heheh) Vi hörs senare så kan ja säga om nya hungergames filmen va bra eller int :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Man kan bok i Vasa nu eftersom de int e Kinocity mera. Man kan int bok i förbväg i Jeppis för att di tror att man bokar men int dyker upp sen, vilket betyder att platsr e tomma i onödan.

Svar: Då man bokar, så betalar man ju å på samma gång. Så ja tror nog att man dyker upp sen då e faktist e dags, annars e man ju nog ganska dum i huvu.. typ som att betal sin mat på en restaurang men sen int ens äta maten, haha!
Linda Sjölund-Åström

2014-12-07 @ 20:02:19
Postat av: Elin

Själv skulle jag nog kunnat vara utan den funktionen bara Biorex skulle ha svensk information på sin hemsida! Åtminstone hittar inte jag någon svensk version och har även mejlat och frågat för flera veckor sedan utan svar. DET är en tillbakagång i utvecklingen!

Svar: Det har jag också tänkt på. Men, det är ju inte sådär svårt heller att boka på finska, men jo en svensk sida sko nog va bra.
Linda Sjölund-Åström

2014-12-09 @ 07:45:02
Postat av: Elin

Nej absolut är det inte svårare på finska, men i en så tvåspråkig stad som Vasa är det väl en självklarhet att alltid ge info på båda språken. Om enda bion i stan smyger bort den svenska infon, vilka fler företag börjar skita i svenskan...

Svar: Nå kanske de kommer inom snar framtid!
Linda Sjölund-Åström

2014-12-09 @ 08:32:43

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)


Din Bloggadress:


Din Kommentar: