Om att bege sig iväg till Vasa en fredagkväll ♥

I fredags när vi jobbat klart för dagen och packat med oss de nödvändigaste sakerna hoppade jag och robb i bilen och for till Vasa för att spendera vår helg där. eftersom jag hade ledig helg tyckte vi att vi skulle passa på att vara där! och tur var väl det, för vi hade en mycket bra helg tillsammans! på fredag åt vi kvällsmaten på nya abc i stenhaga. som vilket annat abc som helst, bara lite mindre. sedan helghandlade vi på minimani och hemma igen kollade vi film, myste och hade det bra :)

På lördag hade vi bestämt att ha en shoppingdag, så, runt 11 for vi in till stan och gick omkring i alla butiker, lunchade med varsin bagel i handen vid arnolds och så for vi hem igen för att hoppa i bilen och fortsätta shoppingen i stenhaga. och dethär måste jag bara  dokumentera, för det händer nämligen mycket sällan, robb shoppade kläder !! hehe :) avslutningsvis for vi till robbs number 1 favoritbutik motonet och köpte lite smågrejer. På lördagkväll blev det fiskedags. någon fisk fick vi inte, men bra hade vi det! först var vi på brändö. där såg vi bland annat ett svanpar med flera ungar. så söta! :)




 
Sedan körde vi runt lite och var bland annat till hamnen nedanför fängelset för att kolla läget :) där var det fint, och sommarkänslan bara virvlade runt i kroppen av att titta in mot finlands soligaste och bästaste stad- vasa! har jag sagt att jag trivs superdupermycketbra i vasa? :)


 
 
Avslutningsvis for vi till vasklot för att prova på fiskelyckan där. ingen fisk där heller. men en fin utsikt hade vi att blicka ut över och stället där vi var bland alla båtar var också fint :) före vi for hem såg vi på när wasaline kom in till hamnen i vasklot :) fick en mycket stor lust att åka lite båt över till åland! Senare på kvällen tittade vi film. jag fick välja film så, det blev Rio 2. wihoo! Robb somnade efter halva filmen, så vi fortsatte med den på söndagsmorgon.

 





På söndag eftermiddag for vi till monäs, åt mat och senare på kvällen for jag och robb och fiskade. det var bra väder och ett bra slut på helgen. tack älskling för en superduper helg :) ♥



Att bege sig iväg till vasa en fredagkväll var en mycket bra idé. let's do this again!

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Fina bilder!

Svar: Tack så mycket :)
Linda Sjölund-Åström

2014-07-02 @ 01:04:40 / URL: http://bells.blo.gg
Postat av: TIDSTJUVEN

Ljuvliga bilder! :) Låter som en mycket härlig helg.

Svar: Tack! ja, det var det minsann :) pssstt. dendär lilla holmen vid hamnen nedanför fängelset vore en plats att ha fotograferings-picknick-bloggträff på :))
Linda Sjölund-Åström

2014-07-02 @ 07:58:41 / URL: http://tidstjuven.com/
Postat av: TIDSTJUVEN

Oooh, bra spanat! :D Vi lägger det där bakom örat. ;)

Svar: Jepp jepp ;)
Linda Sjölund-Åström

2014-07-02 @ 21:27:11 / URL: http://tidstjuven.com/

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)


Din Bloggadress:


Din Kommentar: