1 November & Dagens sysslor..

Hej. här sitter jag nu, alldeles ensam. eller alldeles ensam är jag ju inte, piff & puff är ju här, men robb har farit på villafest med sina klasskompisar! så.. vad har jag gjort hela dagen? förutom allt det där med att vakna, äta, slappa i soffan på morgonen så har jag prissatt mina loppisprylar till tisdag. det tog en stund kan jag säga. sen har jag läst på tent och ska göra det ännu mer.. sen ska jag tända ljus och minnas nära och kära som lämnat - min fammo & faffa som jag aldrig träffat, bästa "moster" senny, och min egen moffa som dog i somras! ♥ sen ska jag slappa i soffan och se på film på tv och äta kokosbollar och chips :) hehe! och, idag har jag också fixat lite med bloggdesignen. inte mycket, men iallafall lite grann! whats new? ..

 
  1. Bakgrunden är ny.. superstiligt alltså! ville få lite "pysselkänsla" när man klickar in sig hit.. och jo, lite liite kanske man får! (pricken på i:et skulle vara en ny header med bilder på lite pyssel,foto,inredning,bakning osv.. helt enkelt sånt som hör till mina intressen!! det kommer dock vid ett senare tillfälle när jag faktist har tid..

  2. Kommentarsknappen (datum, tid, kategori-grejen) ligger nu under varje inlägg istället för ovanför! mer praktiskt så!

  3. Jag har länkat till startsidan i "headern".. alltså, när man klickar på "Linda Nathalie Sjölund" (som är min tillfälliga header) så kommer man till startsidan.. woow! så tycker jag att alla bloggare där ute borde ha.. annars måste man ju börja söka efter "till startsidan-knappen" ..

  4. Dropdownmenyn ligger nu strax ovanför inläggsrutan och inte högst upp i bloggen som förr (som förr=för någon timme sedan).. nu följer den heller inte med när man skrollar ner längre! dessutom finns en ny kategori om ni går in och tittar i kategorilistan i dropdownmenyn -> DIY / pyssel! wohoo :)

  5. Just nu kommer jag inte på något mer, men en sak som jag stör mig på är att jag inte kan få rubrikerna i dropdownmenyn fördelade jämt över hela dropdownmenyn! gaahh.. förstår ni hur jag menar? är det någon som vet vad problemet är? just nu är det mitt största problem här i livet.. typ!

 
HUR SKULLE DET VARA OM JAG ÄNNU GJORDE LITE SÅHÄR? ÄR INTE DET GANSKA SNYGGT? VAD TYCKER NI?

Kommentarer
Postat av: Saragunmarie

Snyggt! O som svar på din sista frågo - JA, hedé sku va snyggt :D O en header på pyssel & bakning sku va superduper tror ja!

Svar: Tack :D kanski ja ska laga he tå.. he sko va kul om ja sko få laga dem så att di e som na länkar.. men ja vejt dock it ho man ska jö ;)
Linda Sjölund-Åström

2014-11-02 @ 09:20:09 / URL: http://saragunmarie.blogg.se/

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)


Din Bloggadress:


Din Kommentar: