TROLLSTIGEN


Så började vi så småningom äntligen närma oss trollstigen. längs vägen fanns varningsskyltar med troll på och bergen runtom en var så stora att man var tvungen att trycka kinden och näsan uppefter rutan för att kunna se dit högst upp. ni kan ju fantisera om hur det såg ut då, fniss! hoppas ingen såg oss. längs vägen forsade också vatten från vattenfallen. jag som älskar att experimentera med att fota vatten, ville såklart stanna vid flertal ställen för att fota!

Färden uppför trollstigen var igång. när vi körde där nere och tittade vart vägen gick tänkte jag nog ett flertal gånger att "är det verkligen upp dit som vi ska". ser ni där högst upp på berget, ungefär i mitten av bilden här ovan, en svart liten utåtstickande platågrej? jepp, dit var vi påväg! det var såå spännande att åka upp längs den slingrande vägen. på sista bilden i collaget här under ser ni dendär utåtstickande platån som syntes lite på bilden ovan. utkiksplatsen över trollstigen!


Det var verkligen superhäftigt att stå där ute på platån och titta på utsikten. att titta ner på vägen var vi just kört upp. hittar inte orden just nu att beskriva hur häftigt trollstigen var! undrar om det skulle vara kul att cykla upp- och nedför trollstigen? : ] 
Trollstigen var verkligen magiskt! vi kommer absolut åka dit igen någon gång för att uppleva det igen. 

Kommentarer
Postat av: TIDSTJUVEN

Underbart mäktiga bilder! Det ser ut som att ni hade en grymt bra resa. :D Trollstigen ser verkligen magisk ut.

Svar: Tack tack :) mäktigt var det verkligen !
Linda Sjölund

2015-09-27 @ 10:55:53 / URL: http://tidstjuven.com/

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)


Din Bloggadress:


Din Kommentar: