Vilken lättnad!

 

Fick syn på blåsipporna i vår lund här i veckan och gick ut och fotade dom idag. Blåsipporna här i Vasa är för mig verkligen ett tecken på att våren är här, för här i stan finns många fina blåsippeställen var man kan spendera hur mycket tid som helst. iallafall jag. med mitt macroobjektiv. det gäller att föreviga våren i bilder, för den känns ju ändå så kort på något vis... Tänkte skriva något poetiskt här också men jag hittade inte på något fint, haha.. Här är iallafall några blåsippe-bilder från idag..




 
Blåsippor i lunden - ett säkert vårtecken!


 
 
Blåsippa i färg och svartvitt
 
 



Blåsippan ute i backarna står
niger och säger: ”Nu är det vår!”
Barnen de plocka små sipporna glatt,
rusa sen hem under rop och skratt.

”Mor, nu är våren kommen, mor
nu få vi gå utan strumpor och skor.
Blåsippor ute i backarna stå,
ha varken skor eller strumpor på.

Mor i stugan, hon säger så:
”Blåsippor aldrig snuva få.
Än få ni gå med strumpor och skor,
än är det vinter kvar” säger mor
 
 
Men det är nog vår nu, säger jag!
 
 



Blåsippa och solsken





Nå, så har jag också varit i skolan halva dagen idag. Efter skolan kom mina lärdomsprovs-medskribenter hit och så började vi med att äta middag och vet ni vad? SÅ SKICKADE VI IN VÅRT LÄRDOMSPROV för att kommenteras av våra handledare!!! Tänk att vi fick allt klart i tid (deadline1 imorgon) och nu ska det alltså kommenteras, vi ska förbereda/göra presentationen av lp, vi ska på ett handledningstillfälle, vi ska eventuellt göra ytterligare ändringar om vi måste, vi ska presentera lp och sedan kommer det in på theseus och då får alla som känner sig intresserade av att läsa, läsa det! tjohoooooo. Vilken lättnad att vi fått det klart alltså! och vad duktiga vi har varit! För att lugna ner sig lite for jag och robb ut på en 40 minuters kvällspromenad. då såg det ut såhär:

 
 
Oj oj. allt går ju nästan som på räls nu. Framtiden är inget jag/vi behöver gå och grubbla över längre heller. Heheh, nu berättar jag A men inte B. B kommer i ett annat inlägg så småning om, jag lovar! Men, imorgon är det fredag och vi kommer spendera helgen i kovjoki. men först blir det brunch med mina medskribenter, mums! en dag åt gången - vi börjar så! Hoppas alla haft en bra dag, för det har definitivt jag haft :) 
 

Kommentarer
Postat av: Helene

Så härliga bilder! :D

2016-04-15 @ 00:12:22 / URL: http://minttu.blo.gg/
Postat av: a n n i k a

Så fina bilder :D

2016-04-15 @ 11:41:35 / URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: Saragunmarie

:) :) <3

2016-04-15 @ 20:43:48 / URL: http://saragunmarie.vimedbarn.se/

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)


Din Bloggadress:


Din Kommentar: