För mig är tavlor en viktig inredningsdetalj !

Inlägget är ett samarbete med Desenio
 
 
Jag är i full gång med att inreda i vårt nya hem. Än sålänge är väggarna tomma, men så småning om ska vi börja lägga upp lite hyllor och såklart tavlor. Jag har planerat göra en tavelvägg i vardagsrummet ovanför soffan, en tavelvägg i hallen och en i arbetsrummet. Tavlor på väggen gör verkligen så mycket åt ett hem tycker jag. Det går att blanda andras konstverk med egna konstverk och göra sitt hem mer personligt just tack vare lite tavlor på väggen. Läs vidare under bilden för att ta del av min rabattkod ♥


 
För en tid tillbaka klickade jag mig in hos Desenio via någon annans blogg och blev direkt förtjust i deras snygga posters. jag satt länge och beundrade, valde bland olika kategorier, inspirerades och en vecka senare klickade jag mig in igen och beställde hem flera posters att ha på väggen i vårt nya hem. Desenio har ett brett urval av posters och man kan välja bland många olika storlekar. Man kan också beställa ramar till sina posters därifrån (tummen upp !) dumt nog köpte jag inga ramar då och jag har inte hunnit införskaffa ramar till alla mina posters än.
 
 
Och såklart har jag ordnat en fin rabattkod till dig som också vill beställa hem lite nya posters att hänga på väggen eller om du kanske planerar att göra en helt ny tavelvägg. Skriv in koden 25linda i kassan när du handlar hos Desenio och du får 25 % rabatt! (gäller alla posters förutom: Kate Moss, Tove Frank och Foto Factory) Koden är i kraft t.o.m. den 20 April 2017.
 
 
 
 
Desenio har också ett brett utbud av posters för barnen. Klart att barnen också ska ha fina posters hängande på väggen i sina rum.
 
 
 
 
 
 
Här ser ni några till av mina posters som inte har någon ram än. ↑  
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Wow vilka fina posters du köpt! Va tvungen å ga in på deras heimsido å klick hem ett par åt mig själv å :) Så mytchin fint så man sko ha kona beställ heim ho mang som helst :) å tack för rabattkoden :)

Svar: Kul om do hitta na åt de :) man sko vila ha typ all posters :D
Linda Sjölund-Åström

2017-04-18 @ 14:20:41
Postat av: Petra Nordqvist

Jättekul att se vilka posters du valt :D Hitta själv många favoriter bland dem :)

Svar: Det var otroligt svårt att välja för det fanns ju så många fina :)
Linda Sjölund-Åström

2017-04-19 @ 11:55:00 / URL: http://nordqvistpetra.blogg.se/

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)


Din Bloggadress:


Din Kommentar: