12 December

 
Det har redan hunnit gå 12 dagar in i decembermånad, vilket betyder att det bara är 12 dagar kvar till julafton. Igår bjöd jag in till Perfect home party hemma hos oss och fyndade själv en del fint också som kommer hinna komma innan jul som tur. det var trevligt med lite annat en tisdagskväll och inte bara detdär samma. För vad gör vi annars en tisdagskväll, jo leker på golvet eller slappar i soffan. kul


Bilderna har absolut inget med inlägget att göra. eller har de det? Tänkte ändå att jag skulle dela dem med er för att de blev något sånär bra. Konstaterade dock att jag får göra ett nytt försök en annan gång innan det håller på att bli mörkt. Nog är de ju allt söta dedär småfåglarna runt fågelbrädan. de hör vintern till. Något annat som hör vintern till är Luciadagen, som infaller sig imorgon 13 december. Förra året vid samma tidpunkt tog vi in och klädde stora julgranen och mannen i huset bestämde att vi får ha det som tradition - granen ska in (eller ner från förrådet om man har en plastgran, som vi kommer ha detta år) på luciadagen. 

 
Så.. imorgon pyntar vi julgranen. Den är splitterny också för den delen. köpt från vårt besök till tuuri. Om Isabelles mommo och moffa får rätt i deras gissning om att hon kryper på jul så lär julgranen leva farligt. 
 
 

Kommentarer

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)


Din Bloggadress:


Din Kommentar: