Isabelle 10 månader, mellanrapport och en viktig input

 
På Isabelles 10- månaders dag var vi på besök hos rådgivningstanten på hvc och nästa gång vi far dit är på  e t t å r s k o n t r o l l  .. kan inte riktigt förstå det. huu så snabbt tiden går. jag är på riktigt så rädd att man/jag ska glömma hur det var sen om några år. dethär första året tillsammans med Isabelle är ju ändå så värdefullt och magiskt. Samtidigt som det är så kul att se henne växa och utvecklas för varje dag som går så vill jag bara stoppa tiden... Är det någon som känner igen sig i det jag skriver?
 
Isabelle var 73 cm lång och vägde 8940 gram på besöket vid rådgivningen. Hon tränar på att gå varje dag så vi får se hur det ser ut vid månadens slut. En vanlig månadsrapport kommer som vanligt i slutet av månaden, dethär var bara en lite mellanrapport.. Och alltså, kolla på denhär bilden under. får man vara sådär söt ♥
 
 
Jag har tänkt mycket på dethär med att visa bilder på sitt älskade barn på sociala medier. det gjorde jag iofs redan då jag var gravid. Jag har ändå sedan dag 1 tyckt att det känns helt okej att visa bilder på Isabelle. Jag är ju ingen stor offentlig person, då vore det ju såklart något helt annat. Bloggen har inte många läsare och de som läser är endera nära vänner och bekanta eller andra mammor. Dessutom tycker jag det är viktigt att dokumentera och ha något att blicka tillbaka på. Sen då Isabelle blir större kommer hon absolut få säga till om hon vill vara med på bild eller inte. DOCK, angående ämnet, kan jag inte förstå mig på mammor som lägger upp bilder på sitt barn på sociala medier där man ser att barnet är ledset eller har ont och bilder där barnet är helt naket och inte skyddat med en endaste tygbit. Att livet med småbarn inte alltid är lätt är vi säkert alla överrens om och det är lätt hänt att man vill gnälla av sig på sociala medier för att få lite medlidande och plötsligt har man skrivit flera rader om hur jobbigt ens barn är osv. det kommer jag bespara er för sånt är i mina ögon inte okej över huvudtaget. Men, var och en med sitt. 
 
"Som förälder är man världens stoltaste över sitt lilla barn och vill gärna att hela världen ska få se hur gulligt och duktigt det är. Men samtidigt vill man bara skydda det från världen och alla elakheter som kan finnas där."  Så skrev Maria på sin blogg när hon bloggade om samma sak. tycker ni ska läsa hennes inlägg.
 
  
Jag älskar dig så mycket!
 
 
 

Kommentarer

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)


Din Bloggadress:


Din Kommentar: