En av presenterna jag fick..

Jag hade en stund hållit på och tjatat till mig proactiv-serien av älskling och nu fick jag den av honom :) jag har länge velat testa dessa :) någon av er som själv har proactiv-serien?


Just nu sitter jag
och redigerar lite bilder och ska så småningom stänga av datorn! före jag går och lägger mig tänkte jag se på en film. imorgon blir en heldag med jobb i jeppo! så så.. vi hörs då vi hörs, gonatt ♥

Nya skoooor :)

Idag har jag alltså varit i Vasa hela dagen! mamma skulle på ett "möte" så sålänge gick jag på en shoppingrunda! orkar inte ta bild på precis allt just nu, för ni lär säkert få se någon outfit nu i sommar! nåja, med mig hem kom

♥ två blusar, två toppar från gina tricot
♥ en söt ring från glitter, dit jag fick presentkort av min älskling som en present :)
♥ två coola simdräkter, två koftor i svart och vitt från h&m
♥ ett par leggings, ett par midjehöga shorts från jack & jones
♥ ett par skor med kilklack (andra bilden) från andiamo 49.90€
♥ skorna på första bilden hämta jag ut från posten idag, 12.95€ från nelly!

Visdomstand 2/4 ut!

Idag på min dag har jag först öppnat paket, sedan blev det ett besök till tandläkaren som drog ut ännu en visdomstand på mig, vilket betyder att jag just nu sitter här med väldigt sjuk käft! efter detta åkte jag till jakobstad för att hälsa på min söta kompis :) sen när jag kom hem åkte jag iväg till vasa med robb för att skriva på hyreskontrakt! äntligen...

Nu är jag trött och funderar faktist på att gå och lägga mig, redan! jag ska nämligen till vasa med mamma imorgon också på lite shopping ^^ före jag går å sova far jag ut en stund för lite frisk luft. min födelsedag har varit riktit bra :) så nu kan jag med leendet upp till öronen säga gonatt till er! vi hörs igen imorgon!

Happy birthday to me !

För 20 år sedan föddes jag, filuren där på bilden! kom igen nu och skriv grattis till mig ♥ jag har öppnat mina presenter också, kan visa er senare :D idag på min dag så ska jag bl.a gå och hälsa på tandläkaren -_- vi hörs senare!

För ungefär ett år sedan

Vid denhär tiden förra året blev jag färdig restaurangkock och robb blev färdig elmontör! då hade vi också kalas,
dock examenskalas! såhär såg jag ut för ett år sedan:

examensfoto: pappa - redigering: jag

Självporträtt #5

Det var ett bra kalas jag hade idag här vid villan! alla andra förutom jag och robb har farit hem, vi tänkte nämligen sova här! vi ska snart se på en film och så kommer kanske robbs syster och hennes pojkvän hit sen? på kalaset idag bjöd jag bl.a på cupcakes, cheesecake, morotskaka och smörgåstårta! allt var riktit gott tyckte jag :)

Ha en trevlig lördagkväll allihopa ♥

Tävla om en iphone 4!

Nu har vi på veckansbild dragit igång en tävling där man kan vinna en iphone 4, så passa på! tävlingsreglerna är följande:

• Bli medlem på veckansbild.se
• Länka till http://veckansbild.se/News/Tavling/18 i din blogg!
• Skriv ett inlägg i Mikkans blogg, med länk till din blogg och att du är med i tävlingen.

Tävlingen avslutas söndagen den 12e juni. Vinnaren blir kontaktad via mail och länkad på vår startsida

Självporträtt #4

Gokväll! hela dagen har gått åt att baka, nästan. allt är klart nu tills imorgon, bara att dekorera lite grejer så! skönt att ha allt gjort :) älskling kom också hit efter jobbet ♥ mysigt :) vi var just i bastun och snart ska vi väl se någon film! sen blir det väl läggdags för min del tror jag. vi far till villan redan på förmiddagen imorgon!

Om jag hinner så skriver jag imorgon på dagen, men tror inte jag har tid så här får ni lite självporträttbilder jag tog i förrgår! hoppas alla får en riktit fin fredagkväll OCH lördag så hörs vi då vi hörs


Självporträtt #3

Godmorgon! så typiskt att jag måsta vakna så tidigt idag, redan halv 8! jag som skulle sova länge :o nåja, kan iallafall inte somna om längre och så har jag ju en hel del att göra idag. annars igårkväll titta jag på en film före läggdags. trassel, vet ni? den var riktit bra faktist :D många goda skratt! den tycker jag ni ska se, hihi ^^

Nu ska jag klä på mig och äta frukost, kanske börja baka redan ifall jag orkar.. men vi hörs senare iallafall :) sålänge kan ni ju säga vad ni tycker om bilden här nere! är den i färg eller svartvit finare? kommentera!

Torsdagens sista inlägg

Jag ska riktit snart hoppa i bilen och hämta lillasyster och grannen från jakobstad, men först tänkte jag skriva kvällens sista inlägg! imorgon är det ganska mycket som ska göras. bl.a smörgåstårtor, cupcakes mm.. jag vill ha så lite som möjligt kvar sen på lördag! tycker inte om att ha ogjort något när gästerna har kommit! det är det värsta jag vet. gonatt

en bild från igår / macro

Tänkte dela med mig lite filmtips


Självporträtt #2

En till bild från igårkväll, när jag skulle försöka ha med linus på bild, han ville inte alls vara i famnen och absolut inte med på bild heller. vår söta tjockis ♥ 

Självporträtt

Igårkväll fick jag alltså plötsligt för mig att fara ut och ta lite självporträtt! här är några exempel, även exempel på min nya hårfärg som jag sa att jag skulle visa! just nu sitter jag och redigerar bilder, i väntan på att cheesecake-sen ska bli klara! Senare ska jag nog ta ut kameran en sväng o fota lite :) så så.. men vi hörs senare!


vad tycker ni om bilderna?

Musiktips

Jare & villegalle - häissä
Beyonce - run the world
Blue - i can
Kesha - blow
Lady gaga - the edge of glory

Självporträttfotografering ikväll..

Har jobbat med mamma hela dagen idag. vi plockade ur ett uthus som rasat i vintras och ska rivas. är riktit trött just nu! iallafall så har vi fått gjort detdär nu och det är bra. Nu tänkte jag faktist fara ut och ta lite självporträtt så vi hörs senare :)

After the rain #3

Har inte direkt något vettigt att säga här ikväll.. men bilderna är väl endå mer intressanta än vad jag har att skriva? brukar ni läsa det jag skriver nån gång alls? vore kul att veta faktist så svara på det ;) tänkte fara ut ännu på en liten fotorunda, å sen blir det läggdags! vi hörs imorgon :)

After the rain #2

Kom nyss hem från jakobstad. har bl.a handlat inför mitt kalas! och nu vet jag även hur det känns att ha sendrag i alla tår på en fot samtidigt. fruktansvärt! iallafall, jag ska inte göra något tungt mer idag.. bara ta det lungt :) här kommer nu två bilder till från fototemat "efter regnet"! vi hörs senare ikväll :)

After the rain

Jag bara älskar doften i naturen efter att det regnat. allt doftar så friskt då! jag gillar också hur grönt allt blir på bild efter att det regnat. jag gillar vattendropparna på gräsmattan, blommorna & bladen. dropparna glittrar så vackert av solen som tittar fram igen efter regnet. finns säkert fler saker jag gillar med "efter regnet", men detta är det bästa! ♥

Det känns nästan för bra att ha ledigt denhär veckan, det behöver jag! får göra sånt jag inte alls haft tid med, och hjälpa till med allt som vi behöver få gjort hemma! dessutom så ska jag ha födelsedagskalas på lördag så det blir en hel del bakning nu i veckan också. nu är det läggdags, så vi hörs imorgon!

En regnig måndag

Regnet har öst ner nästan hela dagen nu men det är faktist bara skönt tycker jag! alla växter behöver ju få vätska och vi bönder är ju extra glada för det. vi, som odlar massor med bär är självklart glada över regnet för det är verkligen tungt att vattna allt för hand! nu börjar det iallafall att klarna upp igen så nu går jag ut och fotar lite :) vi hörs senare!

Mys och filmdags!

Helgen börjar nå sitt slut och det blir en ny jobbvecka.. eller? näe inte för min del eftersom jag ska ha ledigt ;) skönt!
Ska endå hjälpa mamma i jeppo med olika saker och så baka inför kalas! och självklart fotografera också!
Nu ska vi se en film och sen blir det läggdags. vi hörs imorgon, gonatt!

Leo Komarov's Guldfest på torget i nykarleby!

Vi var ju som sagt på guldfesten i staan nu idag. faktist var det ganska mycket folk (dock inga bildbevis) som
kom för att fira vår värdlsmästare i ishockey- leo komarov! här är två bilder från dagens guldfest :)


i färg och svartvitt

Igår testa jag första gången att göra mörkare kanter på bilder, alltså vinjettering! jag är rätt så nöjd med resultatet faktist! ni får gärna säga er åsikt om jag kunde gjort det bättre osv. idag tänkte vi fara till nykarleby på "guldfest" eller kanske jag ska säga hylla leo komarov, från finska ishockeylaget vet ni? han är ju härifrån. tänkte iallafall ta lite bilder så ni får se om det var mycket folk eller inte, ska bli spännande :) vi hörs väl senare då ♥

Ikväll blir det bio!

Man blåser nästan iväg utomhus idag.. nu tycker jag nog att det räcker med all blåst här! iallafall, vi var på en promenad med hundarna före idag också och då var det nog ganska varmt. nu sitter vi och nördar lite framför datorerna och snart blir det väl matdags, tortilla blir det ikväll :) senare ska jag och robb på bio, vi ska se pirates 4! vi hörs :)

Här är tre bilder också från veckan som varit. fotat med nikon D90 + sigma 150mm, redigerade i camera-raw!

Landskapsbilder från 17.5

Molnen var lustiga då jag och pappa var på promenad den sjuttonde maj! dethär fick bli gonattbilder :)

MIn fästman på bild ♥

Åh så skönt med fredag! äntligen :) jag börjar bli ganska trött också så jag går nog snart och lägger mig! tänkte lägga upp en bild på min snygging också ;) en aning mörkt blev det runt huvudet då jag fixade bakgrunden som var helt romsig. men trevlig fredagkväll nu allihopa, vi hörs imorgon :) psst.. jag älskar dig robb

Landskap

För en gångs skull blir det lite landskapsbilder här! det har kanske blivit lite väl mycket blommor här den senaste tiden? iallafall, här är två bilder från promenaden igårkväll! det var riktit fint väder och nästan vindstilla på sjön. mysigt!

Efter jobbet imorgon far jag till kovjoki, där jag ska tillbringa helgen! hoppas på en kul helg iallafall och fint väder :) nu ska jag plocka klart och sen blir det läggdags. vi hörs imorgon, nati nati ♥ (ps. glöm inte bloglovin)

Filmtips inför helgen

Det blev ju inga filmtips förra veckan (inte musiktips heller för den delen) men nu så har jag lite nytt åt er som ni ju kan ta en titt på ifall ni vill se film ihelgen! hoppas ni hittar något i er smak iallafall :) pssst... alla filmer som jag har här har redan varit på bio och finns att laddas ner! så gör det :)


Lite nya bilder!

Hej på er! jag kom hem för en liten stund sen, är alldeles slut efter idag.. vet inte varför men? det ska verkligen bli skönt med fredag imorgon kan jag säga er! eftersom det är lite kyligt ute nu så tänkte jag börja plocka i "helgväskan" och sen redigera lite bilder. ska säkert fara ut lite senare också fast det inte slutat blåsa..

Här är också tre bilder som jag fotat för inte så längesen!.. ikväll tänkte jag visa ännu mer bilder. + filmtips! vi hörs då :)

Redigeringen fortsätter...

Det blev ungefär en 1,5 timmes fotopromenad i skogen ikväll! uppfriskande och kul :) har nyss pratar med min fästman i telefon, duschat.. och nu sitter jag och redigerar lite bilder ännu ikväll. tänkte sitta här tills jag blir trött, typ en halv timme till då alltså? nåja, här är iallafall en nyredigerad bild i färg och svartvitt! vilken gillar ni mest? vi hörs imorgon, gonatt ♥

Nyredigerade bilder

Sitter och redigerar bilder, vilket jag har massor av just nu! ska också snart till villan med pappa på en liten promenad :) o sen ska jag redigera klart den ena oredigerade mappen! här är nu tre nyredigerade bilder:

Fina tisdag!

Dagen började som vanligt med jobb, och efteråt har jag mest bara varit utomhus! finns massor att fotografera nu :)
Ikväll har jag och pappa varit på en ganska lång fotopromenad, och det lovar jag att visa bilder från denna vecka!
Nu ska jag se på tv en stund och sen blir det så småningom läggdags för min del, så.. gonatt ♥

Jag tävlar om en onepiece..

Jag tävlar om en onepiece här från chillunited.se! var med du också. temat i tävlingen är grönt och denhär bilden tycker jag har en skön grön färg i sig och passar därför bra till tävlingen! :)


Två bilder..

Här har ni två bilder som jag fotade för någon vecka sen.. har inget vettigt att säga till er ikväll annat än att jag ska jobba hela denhär veckan! nu ska jag se på tv och sen gå och lägga mig :) vi hörs!

Mitt i all redigering tänkte jag bjuda på musiktips!

Petri Nygård - selvä päivä (finlands sommarplåga!)
Tove styrke - white light moment
Alex gaudino - what a feeling
Swingfly - me and my drum
Alexandra stan - mr. saxobeat



hoppas ni hittar något ni gillar! och finlands sommarplåga är ju hur cool som helst! bättre än "skjorta kavaj o röda byxor- peter" iallafall, haha!

Känslan när Finland vinner över Sverige!

Nananana naaa naaa! :D och kul att läsa om alla avundsjuka svenskars kommentarer på aftonbladet! mohahaha :D
IHANAA LEJONAT !!

Dagen som gått

Ikväll åt vi trerätters middag utomhus, for på en riktit galen promenad i kovjoki och just nu är det förståss
eurovision song contest som gäller! england hade iallafall bäst bidrag tyckte jag, men om finland vinner gör ju inte det
något! iallafall så är vi bättre än svennebananland ;) och om finland vinner ishockey imorgon är det ju lite häftigt!
inte för att jag bryr mig ett smack om ishockey men endå..

Idag har vi varit utomhus nästan hela dagen, och troligtvis blir det så imorgon också! men vi hörs då vi hörs :)

Fredagsmys / Blåsippa #5

Ha en mysig fredagkväll allihopa :) nu ska jag äta en plopp! och här har ni en till blåsippebild :)

Blåsippa #4

Jag gillar blåsippor! dess underbara färg, stammens små fjun och alla "nektarpinnar" som sticker upp ur blomman. allting är vackert med blåsippan :) jag är väldigt nöjd med dessa bilder jag tog för någon dag sedan! om ni också har något att säga till om bilderna så är det bara att kommentera! jag vill veta vad ni tycker :)

Snart börjar fyra bröllop, men före det tänkte jag hinna göra en "bilder som ska printas ut- mapp" så jag kan lägga mer i albumen och så till några tavlor som sen ska upp på väggarna i lägenheten i höst. vi hörs imorgooon..

Underbara blåsippor ♥

Nu tänkte jag bjuda er på en extra stor bild för en gångs skull, bara för att min uppdatering inte är den bästa just nu! Jag har ingen bra anledning till det heller, jag vet bara att jag inte riktit orkat anstränga mig att komma på inlägg osv... för jag vill inte bara klotta hit något om sånt som jag själv verkligen inte tycker om att läsa eftersom det redan finns gott om sånt på andra bloggar..

Snart ska ni få se slutresultat av min hårfärg också, bara jag skull orka ta själva bilderna. iallafall, igår efter jobbet så var jag och robb till simhallen i jakobstad! sen åt vi mat vid korvgörans (mums) och så glass vid sia :) sen var jag en stund i kovjoki, och for sen hem! då jag kom hem från jobbet idag börja jag på med ett litet trädgårdsprojekt, visar en annan gång!

Nu sitter jag framför photoshop elements och redigerar raw-bilder. och om det inte börjar regna kanske jag far ut på en cykeltur eller promenad senare. vi hörs senare.. njut av denhär bilden sålänge:

Jag tävlar..

Här hittar du tävlingen där du får välja ett pris från brandsinfashion! klicka på bilden för att komma direkt till hemsidan

Ni missar väl inte tävlingen på veckans bild?

Information
Bli medlem och ladda upp en profilbild på veckansbild.se så är du automatiskt med! Tävlingen avslutas på söndag, v19.

Pris
Valfri bikini från nelly.com för 500 SEK! (Kom igen nu och delta!)

Nu är färgandet klart!

Sådär, nu har både lillasyster och jag ny hårfärg! min hårfärg märks inte lika mycket men lite ljusare blev det väl.. och jag visar bilder en annan dag! nu ska jag se på fyra bröllop och sen gå och lägga mig.. ska och jobba imorgon och resten av veckan. har inget intressant att berätta för er nu just tycker jag.. finns det något ni tycker jag ska berätta här så säg till?!

Gonatt vi hörs imorgon!

På jakt efter kastuller och stekpannor..

Idag har jag varit till jakobstad en sväng. inhandlade två stekpannor, två kastuller och en söt hjärtformad kakform! det kom också med ett par nya solglasögon från kappahl :) köpte också hårfärg till både mig och lillasyster therese! då jag har färgat så får ni se före och efter-bilder! det är inte så ofta jag färgar mitt hår heller, för hela hösten och vintern har jag alltid mörkbrunt hår och på våren färgar jag ljusare, med slingor ibland. så mitt hår mår bra iallafall! jag vill ju inte att färg ska nöta sönder mitt hår heller så.. nå, nu ska vi börja på med färgandet så vi hörs senare :)

Gissa om jag blev glad när jag hitta dessa..

Blåsippor har vi tydligen i en blomrabatt bakom huset :) gissa om jag blev glad när jag hittade dom? dock är de bara två blommor än så länge men de sprids ju. första bilden är jag väldigt nöjd med, vore kanske något att lägga i en fotoram? :) Nu tänkte jag iallafall gå och lägga mig och imorgon har jag planerat att åka till jakobstad en sväng.. gonatt ♥

Grönt är skönt

Har hela dagen varit i jeppo med mamma och rensat ogräs och gödslat! jättetrött är jag nu, men oj så kul det är att vara utomhus och jobba! man blir så trött i längden att vara i kök.. och dessutom så har det varit jättevarmt idag :) då är det extrakul att jobba ute. då jag kom hem dusha jag och nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar!

Senare ska jag fara ut en liten sväng, fota lite kanske.. annars ska jag bara ta det lungt! här har ni också två bilder, som jag egentligen skulle visa igår men blogg.se krånglade så.. senare ikväll slänger jag upp mer bilder! vi hörs..

Nu är vi glada!

Idag tänkte jag börja med att ta upp en "svar på tal" här! lite pinsamt att hon/han var anonym så jag måste skriva här men (du kan ju skriva ditt namn nästa gång, tack! det är lättast för både mig och dig).. om jag är trött på att köra till och från vasa redan, alltså? för att nu göra detta så enkelt som möjligt så du förstår så skriver jag detta i punkter (runda bollar)

• Vi har alltså inte flyttat till vasa ännu och kommer inte göra det förrän i mitten av augusti
• Detta betyder alltså att eftersom vi ska köra fram och tillbaks nu på samma dag så är det tröttsamt!
• Då vi bor i vasa kör vi ju inte fram och tillbaks, då är vi ju där längre förståss och då är det bara skönt att köra hem sen!
• Sen har jag inte alls skrivit att jag är trött på själva riks8an.. den är riktit trevlig ;) haha..
___________________________________________________________________________________________________

Och sen, igårkväll var ju jag och älskling till Vasa och titta på en lägenhet och den är nu vår! den var alldeles perfekt :) så nu är allt en stor lättnad då man inte behöver iväg och titta på fler! jag längtar jättemycket efter att få börja inreda, kanske måla lite först och sånt.. ska bli riktit kul :D

Idag steg jag upp lite före 6 och åkte iväg på jobb. sen har vi bara varit utomhus hela dagen. senare blir det bastu, mys o film! här har ni också två bilder från i torsdags.. ja, vi hörs senare!

Jag tävlar!

Jag är med och tävlar om en reflexskärm 5i1 80cm med bilden under! jag har valt bilden för att jag gillar den röda färgen och ljuset i bilden. vårtecken är temat, och jag tycker bilden är ett bra exempel! priset är från johanpixels och tävlingen hittar du här om du också vill delta! :)

Obehagligt med myror på skorna..

Träffade ett par (läs miljontals) myror idag. tänkte vara snäll och hälsa på i stacken men de attackerade mig! det är ju så obehagligt med myror på skorna :( jag tror det börjar bli läggdags för mig nu.. alldeles trött e jag ju! vi hörs imorgon ♥

Ett färgglatt inlägg :)

Gokväll.. har just suttit och redigerat massor med nya bilder och blev färdig för en liten stund sen. det tar nog sin tid att redigera bilder! nu snart börjar "fyra bröllop" som jag ska se på, sen ska jag kanske se en tecknad film för mig själv.. ifall jag orkar! tur att jag e ledig imorgon :) men det finns endå mycket jag ska ta itu med..

Här är tre bilder som är fotade i raw-format. fotar inte så ofta i raw men tror jag ska börja med det nu! personligen gillar jag bilderna också.. gör ni? vi hörs senare ♥

nikon D90 + sigma 150mm 2,8 / raw / iso 200 / redigerad i camera raw + photoshop elements

Det är mycket nu!

Man blir ganska trött på att ringa runt, fundera, söka.. lägenheter! tänk om man nu väljer en och senare i sommar finns en ännu bättre? undrar hur andra har gjort? jag börjar bli så trött på meningen "söka lägenhet" nu! man blir också trött av att köra fram och tillbaks till Vasa, som sammanlagt blir ca. 150 km!

Idag har jag jobbat.. som vanligt! imorgon e jag ledig, det behöver jag! då jag kom hem for jag ut och fotografera, visar lite bilder sen! nu ska vi äta, hej!

Veckans musiktips..

Far east movement - together
Anna abreu ft. redrama - worst part is over
Lady gaga - judas
(gagas nya låt, helt bra!)
Pendulum - witchcraft
Rihanna - california kingbed

Imorgon är en spännande dag!

Har varit alldeles upptagen hela dagen och har faktist inte alls haft lust att skriva.. förrän nu! då jag kom hem runt tre så satte jag mig ner och titta på lite lägenheter, ringde runt och imorgon ska vi till vasa och titta på lite lägenheter :D ska bli riktit spännande! jag kommer knappast uppdatera alls då, eftersom jag säkert kommer vara trött efteråt. så allihopa, jag tidsinställer två inlägg nu och så hörs vi igen på torsdag :) ha det så bra allihopa ♥

Här har ni iallafall tre bilder som jag fotografera igår! och annars, tack för alla fina kommentarer! jag blir så glad :)

Vad jag tyckte om derma setan jag fick!

Jag har en kompis som undrat över vad jag tyckte om dermaseta som mamma och jag ville prova. det kan jag beskriva med tre ord: DEN VAR VÄRLDELÖS!!

You don't even wanna know..

Om ni skulle se före-bilden av denhär skulle ni säkert, precis som jag tänka.. fy f*n vilken ful bakgrund! jag förstår inte hur jag ens fick bort allt skit! jag blev riktit nöjd med efter-redigeringen :) nu ska jag iallafall sitta framför PS elements en liten stund före jag ska se på: fyra bröllop och mamma byter bo, på tv. två bra program tycker jag!

Imorgon jobbar jag vid rummelbacken :) kl: 7:30-14:30! jag lockas av att efteråt köpa årets första glass i stan.. vi får se!! sen hade jag tänkt mig ut på en lenkki.. men detta imorgon, gonatt på er nu!

Jag blir så glad varje gång!

Mer eller mindre varje dag klickar jag till bilder som jag tycker blir superfina. dehär bilderna fotade jag för två veckor sen och jag måste bara få säga att jag är väldigt nöjd med den första :) nu skulle jag vilja hitta på något kul, men jag vet inte riktit vad? det blåser lite för kallt för att vara utomhus också.. nå, sålänge jag hittar på nåt så kan ni ju säga er åsikt om bilderna! jag vill mycket gärna höra ♥


Dagen har kännts som en labyrint..

Tror inte jag har upplevt en sådan labyrint förut som idag, det var nästan så man gick vilse! nu pratar jag alltså om dagens jobb vid hagalund i nykarleby där de renoverar för fullt. massor med korridorer fanns där att gå vilse mellan. ja där blev man yr minsann! speciellt av allt bygg-oljud. min kar, han är också där och jobbar, som el-gubbe. såg honom faktist ♥

Nu sitter jag och redigerar lite bilder, men tänkte ta en liten paus för att fara ut och fotografera en liten stund :) vi hörs sen!

Kanske jag måste ladda upp en bild iallafall..

Denhär mås-flax-bilden (från förra veckan) får bli en bra bild till dagens sista inlägg. gonatt på er!!

Såhär gör jag aldrig... och så kan ni ju rösta på mig!

Jag gör aldrig ett inlägg utan en bild.. brukar jag säga till mig själv! men nu orkar jag faktist inte ens ladda upp en endaste bild. hööh? såhär får det bli nu. första maj är det idag också, kallt som bara vaa men jag och älskling var endå ut på en ganska lång promenad här i kovjoki. vi har nyss ätit, grisfilébiff med potatis och pepparsås (kock: jag) det blev gott :)

Vi tänkte oss ut snart igen, för solen skiner ju faktist så då känns det lite som att man inte kan sitta inne hela tiden. det är iallafall bäst att ta på sig mössan så man inte blir sjuk! bla bla.. senare ska vi säkert se en film? tidig läggsdags blir det ikväll också, eller det borde bli! jag jobbar 06:30-12:45 imorgon.. hur ska jag nånsin orka upp? säg mig det.

Snälla söta och rara läsare/nyfikna smygtittare.. rösta fram mig till veckans blogg häär, tack på förhand ♥