Filmtips ♥


Blommor ute i trädgården

Bilderna är från sommaren 2010. hittade dom på hårddisken förra veckan och såg att jag aldrig redigerat dom. ganska fina tyckte jag :)

psssssst, glöm inte frågestunden!

i Levi 27.2 -1.3 ♥


Godmorgon! det är första dagen på sportlovet och vi är just nu påväg till LEVI! wohoo. det kommer bli skitkul :D ha det fint allihopa :)

Frågestund under sportlovet

Nu under sportlovet, alltså nu denhär veckan tänkte jag köra på en frågestund och jag hoppas på massor med frågor, roliga pinsamma dumma söta fina äckliga konstiga tips, om fotografering mitt liv photoshop kameror inställningar olika program ja fråga vad som helst! FRÅGA NU :)

Min Lördag ♥

Hej på er! har pysslat med en massa saker heela dagen så jag har inte hunnit uppdatera här. men nu har jag nästan färdigt med mina sysslor för idag så nu hinner jag skriva några rader. tänkte också att jag skulle visa några bilder i samma veva som visar lite av min dag. jag var uppe redan vid 8 imorse, åt frukost och så satt jag vid datorn hela förmiddan och redigerade förlovningsbilderna klart. sen var jag ut en stund, och resten av eftermiddan har jag skrivit ut bilder. alla förlovningsbilder, samt fyra bilder på Minna som hon ska få :)

Just nu gör jag egentligen ingenting. borde packa inför måndag men har inte orkat ta tag i det ännu. men kanske om jag orkar så gör jag det nu efteråt. senare ska vi säkert se nån film också före vi går och lägger oss. det har varit en bra lördag, får hoppas på en lika bra söndag nu då :) det blir ingen mer uppdatering här ikväll, så ni ska ha det så fint nu så hörs vi igen imorgon nångång :) godnatt allihopa ♥

Förlovningsbilder på oss ♥

I torsdags på kvällen var vi ju i studion med Maja och fotade förlovningsbilder. bättre sent än aldrig, skrev jag ju. jag är iallafall supernöjd över bilderna och här under bjuder jag på några av mina favoriter :) jag har printat ut alla bilderna idag också, för de ska alla in i ett eget album :)

Tack till Maja Kruegle som var fotograf! ni kan gärna ta en titt in på hennes flickr

Linda ♥ Robert. vi förlovade oss 12.01.2011 i ruka. förlovningsfotografering 23.02.2012

Min kväll

Gokväll fina läsare! fotograferingen ikväll gick superbra och det var faktist kul att stå framför kameran för en gångs skull också. Tack Maja ♥ klockan börjar bli ganska mycket nu men före jag säger godnatt tänkte jag packa kläväskorna inför sportlovet. det är en hel del som ska med hem! men men.. som vanligt så uppdaterar jag igen imorgon då vi kommit hem till monäs. ha det fint så hörs vi. godnatt!

Förlovningsfotografering

Ikväll ska jag och robb till studion med Maja, hon ska nämligen få fota våra förlovningsbilder. har ingen aning om varför det inte blivit av förr? men bättre sent än aldrig :) vi har ju varit förlovade i typ.. 1 år och 1 månad nu. det ska iallafall bli roligt att äntligen få göra detta och ni får självklart se lite bilder sen också ♥ sen då vi kommer hem igen ska jag sitta och redigera en stund, och packa väskorna inför sportlovet! vi hörs

Ett kort kvällsinlägg ♥

Har suttit framför photoshop nu sen efter kvällsmaten och är ännu inte klar. men jag är hittils supernöjd med hur kvällens photoshop-projekt har blivit! jag fortsätter med det imorgon, samt börjar med något annat också. skoj skoj! imorgon kommer jag vara upptagen heela dagen så vi kanske inte hörs imorgon men nåja det lider ni knappast av? skönt med en liten paus från bloggen en dag också! godnatt med er nu :)

Fotat inför månadens tema..


Hej! sitter i skolan på projekttimme för tillfället. jag har varit i studion tillsammans med Minna också och fotat inför månadens tema vi har i klassen (februaritemat: studio). ikväll ska jag sitta och redigera bilderna och jag är så ivrig att få visa slutresultatet bara det går som jag vill :) spännandee! nu har vi snart kaffepaus och sen körsång, slutar vid halv 5 idag. men, vi hörs senare ikväll :) ha det fint tills dess!

en bild från juli 2010 ♥

Fastlagstisdagen, pulkaåkning, babbel..

Min tisdag började med att cykla till skolan med Maja i piskande snöyra och plusgrader vilket ledde till att man kom till skolan alldeles blöt. nåja, i skolan pysslade vi med indesign, pratade oss igenom textillektionen, efter maten for vi hela skolan till ruinerna för att åka pulka vilket slutade med snökrig i vårt lilla gäng ^^ vi hade iallafall tur med vädret, solen sken nämligen! dessutom har jag ätit två (inte bara en utan TVÅ) fastlagsbullar/semlor/fettisbulle bla bla bla. omnom nom så sött o gott ♥ för er som missat så är det alltså fastlagstisdag idag.

Detta har jag pysslat med ikväll..
Efter skolan tvättade jag två maskiner med kläder och hängt upp på tork, planerat till morgondagens fotografering och så har jag och robb varit in till stan en stund ikväll på jakt efter "underkläder" till sportlovet (hm, vaad ska vi göra då tror ni? ^^). nu är vi hemma igen, tittar på tv och sånt. nu ska jag faktist tidsinställa inlägg för hela nästa vecka (sportlovet) eftersom jag själv inte är hemma eller kommer ha tillgång till någon dator över huvudtaget. sen efter det är det sovdags, godnatt alla fina ♥ till sist en några månader gammal bild på mig

Min måndag.

Hej :) Det har varit en solig och skön måndag. som vanligt tänkte jag inte orka mig upp ur sängen meeen, till skolan kom jag mig iallafall. efter skolan cyklade jag hem och så for jag och handla med robb. förutom mat så köpte jag två stycken gerberor (?) som nu sitter perfekt på fönsterbrädan i köket! resten av kvällen har vi tittat på tv och busat med piff & puff ♥ gubben i tv:n på sista bilden var så ful så jag blurrade honom, hehe. ännu ikväll ska jag gå igenom några bilder, plocka i väskan tills imorgon och sen går jag och lägger mig såå godnatt 

Just nu

Vi är i Vasa igen. söndagen börjar leda mot sitt slut och jag måste plocka i väskan tills imorgon, och så borde jag gå och lägga mig sen men som vanligt finns det massor med annat skoj att göra istället för att sova. har på känn att denhär veckan kommer bli ganska skoj, och så har jag en hel del saker jag måste ha gjort också före vi får sportlov :) men, jag trivs med att ha mycket saker på gång! så så, vi hörs imorgon. godnatt ♥

I morbror Robbans famn ♥

En till bild från igårkväll.. lillkillen gosar i morbor robbans famn!

Bilder från igår

Hej! tänkte börja inlägget med att klaga lite på vädret vi har idag (och hade igår), fy piip! det blåser, snöar och drivar igen alla vägar. jag önskade ju sol tills idag? men men.. denhär helgen har jag fotat hela två bilder utomhus, och dom ser ni här under. det var igår då solen tittade fram liiite och snön yrde omkring på åkern. idag yr det ännu mera. ändå så har jag och robb varit ute på en liten skoterutfärd med robbs gamla winha idag ^^ hehe. uppfriskande! nu ska vi ännu vara någon timme i kovjoki och sen far vi till monäs och bada bastu, se på sista avsnittet av "drakan" och sen fara tillbaks till Vasa igen. nu ska jag läsa lite bloggar, vi hörs senare :)

I morbror Robbans famn ♥

Ikväll var vi som sagt och hälsade på till nykarleby. här ser ni lilla krabaten i morbror robbans famn

Grattis bloggen!

I torsdags blev min blogg 1 år! hade helt glömt bort det, men bättre sent än aldrig va?! det firar vi med lite ändring i designen, har nämligen gjort bloggen lite ljusare och gladare (tycker jag). headerbilderna ska ännu bytas men det blir en annan dag. sen så får ni också mer än gärna berätta vad ni vill se mer av här, photoshoptips? eller vad vill ni läsa om? berätta för mig! :) så, grattis bloggen!

Hej blåsiga lördag.

Hej på er! jag har varit uppe en ganska lång stund redan. har varit ut en stund också, dock blåser det väldigt mycket idag och så är det väldigt mulet, så det känns skönast att sitta här inne nu och bara göra ingenting. får hoppas på bättre väder tills imorgon :) ikväll ska vi åtminstone till nykarleby och hälsa på lillkillen ♥ något att se framemot iallafall! nu ska jag bara vara, vi hörs senare!

Bloggtips ♥

Tänkte att jag skulle börja med en ny liten grej, en ny kategori under "i bloggen" som heter bloggtips, och vilken blogg passar nu inte allra bäst att börja tipsa om just nu om inte Jennifers? :) tryck på bilden så kommer ni direkt till henns blogg! så gå nu in allihopa och skriv ett grattis eller två, och läs om livet som nybliven mamma. det ska jag iallafall göra! ♥ stolt moster

Min fredag!

Hej hej! har egentligen inget att komma med idag men tänkte ändå informera om hur min fredag har varit. vaknade och var supertrött, robb fick nästan dra mig ur sängen. cyklade iväg till skolan med Maja, där vi satt och jobbade med bilder också sånt. slutade egentligen halv 11 men istället var vi i musikstudion en stund för att spela in våra stämmor. skoj! sen cykla jag hem, packade väskorna, hoppade i bilen med katterna och robb, körde iväg till monäs för att lämna katterna där med deras bästisar och sen körde vi vidare mot kovjoki där jag befinner mig nu! har suttit och redigerat lite bilder, och nu ska jag sätta kickboxarbilderna på cd-skiva!

Resten av kvällen ska vi bara ta det lungt. titta på tv och jag har redan planerat att gå och lägga mig tidigt fast jag sov två timmar ikväll ^^ men men.. här under ser ni min dator i skolan, wohoo. vi hörs senare fina läsare ♥

Filmtips



Musiktips

Breath Carolina - blackout
Sean paul - she doesn't mind
Dj antoine - ma cherie
Lord est - vuosi vaihtuu
Donkeyboy - city boy

En fågelbild från förra våren

En bild från förra våren. strandskator som är ute & traskar.

En sötnos

Två gamla, men söta bilder på lillasyster Therese :) sötnos!

Min alla hjärtans dag ♥

Hej på er! hoppas alla haft en riktit fin alla hjärtans dag/vändag! jag har haft en superdag! först har jag varit i skolan, kramats med mina fina vänner, och så var vi till sandö och bada bastu/vakbadade. skönt! jag våga dock mig inte ner i vaken.. bastun var bra iallafall! sen har jag resten av kvällen varit med min fästman. ätit god mat, och cupcakes!! myst och nu ska vi se en film! vi hörs imorgon, godnatt ♥

Bilder från i söndags

Här kommer en del bilder från i söndags då vi var vid villan. 

En liten hälsning


Måndagen som gått

Hej på er! nu är jag hemma igen från månadsmötet med fotoklubben :) vi diskuterade mörkerfoton och porträttfotografering, ljussättning
vid porträtt osv.. intressant :) nu har jag dushat och så ska jag plocka i väskan tills imorgon, plocka renkläder och sen gå och soova! ni vet väl alla vad det är för dag imorgon också? ;) jo, alla hjärtans dag/vändagen ♥ sist men inte minst, såhär har jag sett ut idag (väääldigt bra och tydlig bild javisst!) kände för att klä mig i något färgglatt så jag tog en röd "blus", tillsammans med blå jeans.. intresseklubben antecknar! nu avslutar jag här för idag. godnatt :)

En sommarutflykt till stubben

En sommarutflykt till stubben i Juli :) jag måste erkänna att jag fick något "fnatt" igår. kände helt att jag fått tillräckligt av vintern nu, fast jag nog vill ha vinter länge ännu. jag kände bara att jag vill att våren skulle vara här nu. konstigt? vi ska ju faktist ut på en liten resa här snart också så ^^ skoj skoj! har någon annan haft vårlängtan ännu? :)

Blåsippor

Godmorgon! sitter i skolan för tillfället och ska ha bokföring. sen efter skolan ska jag och robb åka och handla mat. ikväll kl halv sju har fotoklubben månadsmöte så då ska jag iväg på det. vi ska prata porträttfotografering! spännande :) såå, vi hörs senare ikväll då jag är hemma igen. tidsinställer ett inlägg som kommer upp senare också :) ha en fiin dag!

Nyredigerade bilder, från maj 2011

Lite färgglatt från maj-månad!

Hej på er! idag har vi spenderat eftermiddagen vid vår villa. fotade lite, grillade korv och sånt. nu är vi tillbaks i Vasa igen, eller vi har nog varit här några timmar redan men jag har inte orkat uppdatera här förrän nu. har suttit och redigerat lite bilder från i somras som jag tänkte visa upp så vi börjar med några från maj-månaden :) hoppas de gillas! nu ska jag plocka ur mina väskor, plocka i skolväskan, söka fram kläder tills imorgon och sen gå och lägga mig. vi hörs igen imorgon, godnatt allihopa ♥

Godmorgon!

Godmorgon! börjar söndagen med två färgglada naturbilder. hoppas alla får en fin söndag så hörs vi senare ♥

En lugn kväll

Tänkte visa en hel hög med fina bilder från pappas bildmappar igen. har för tillfället inga egna nya bilder så för att inte bara ha textinlägg är det alltid bra att ha andras bilder på lager. eller hur? iallafall, ikväll har vi inte gjort något speciellt egentligen, suttit framför tv:n en stund och så. skönt det också :) men imorgon behöver jag nog frisk luft! nu ska jag gå och sova, är supertrött! vi hörs imorgon. godnatt :)

Lördagens sysslor

Hej hej muliga lördag. imårse steg jag faktist upp rätt tidigt, redan 9. konstaterade att det knappast blir någon fotoutflykt idag. så vi bestämde att vi gör annat idag istället och far till villan imorgon istället :) idag har vi bl.a hjälpt pappa att flytta om i hans kontor, jag har bakat cheesecake tillsammans med lillasyster. muuums! och så har jag och robb varit till nykarleby och hälsat på hans fammo på bädden, och så var vi en sväng till min mommo också på lite kaffe med tårta ^^ nu är vi hemma igen och det är snart mat.. sen får vi se vad vi hittar på :) vi hörs senare ♥ bilderna här under tycker jag är ganska speciella, och spännande. och riktit härliga färger :) - vintern 2010

Min fredagskväll, och lite bilder..

Det har varit en lugn och skön fredagskväll för min del. som sagt så satt jag först och sorterade pappas foton i kontoret, sen blev det bastudags och så har vi suttit vid datorn en stund! nu ska vi snart se en film och sen är det nog läggdags. imorgon hoppas jag att solen skiner och att det är en aning kallare än idag. jag vill ut och fota! men men, här kommer en hop med fina solnedgångsbilder som pappa har fotat och som jag fixade lite i photoshop med att lägga på mer kontrast, lite färgjusteringar och sånt smått. godnatt med er

Hej, tant/moster linda här :)

Sitter för tillfället vid pappas dator och ordnar hans bilder i mappar. hittade flera fina bilder också som vanligt, här under har ni en av dom :) sen vill jag också säga grattis till Jennifer och Johan som blev föräldrar igår ♥ vilket betyder att robb blivit morbror och jag tant/moster :) skoj skoj! ser jättemycket framemot att träffa lillkillen :) nåja, nu ska jag äta så hörs vi senare!

Dagens fotoutflykt

Hej efterlängtade fredag! idag åkte några av oss från klassen ut på ett litet fotoäventyr till voitby, typ tillomed min hemby monäs har mer trafik. inga bilar så långt ögat kunde nå, förutom vi då. det var nästan som om man kom till världens ände eller nåt, vilket man brukar säga om monäs också men. haha! påsant, helt "bakom takana"! men men, vi var till en älv där och fotade lite. superfint ställe tyckte jag :)

Nu är jag hemma. väntar på att robb ska sluta skolan så vi kan åka iväg norrut och hem till monäs :) sköönt! meen, först måste jag packa väskan vilket jag ska göra nuuu. vi hörs senare idag! ha en fortsatt trevlig dag allihopa.

Torsdagskväll

Vi åkte ju in till stan efter att vi ätit för att köpa en ny skrivbordlampa som gick sönder för en tid sen, vi fick ta en ny lampa. dock gick den sönder efter att ha varit igång i fem minuter, jag fattar inte? aldrig mer en skrivbordslampa från clasohlson! punkt

Ikväll har jag också hunnit dammsuga och torka golvet här i lägenheten. just nu ser jag och robb en film, sen går jag och lägger mig! vi hörs igen imorgonkväll när vi kommit hem till monäs :) ha det så fint tills dess! godnatt ♥

Ikväll åt vi hemmagjord pizza, mums!

Skoldagen

Hej på er! det har varit en ganska lugn dag i skolan idag. vi har bl.a hållit på med powerpoint och så har vi påbörjat lite teori om hur man gör i mörkrum, och använder gamla filmkameror. spännande :) har för mig att vi har en där hemma som jag kanske.. kanske kan få ta med hit till vasa nu när vi ska börja med detta :) superspännande tycker jag! är det någon av er som testat på detta? jag har inte det kan jag säga.. 

Nu ska jag laga pizza, hemlagad pizza :) mums! sen tänkte jag och robb fara in till stan en sväng. kanske jag råkar trilla in på h&m också? ;) vem vet. uppdaterar mer ikväll så, vi hörs igen då :)

Kickboxaren Mikael #2


En till bild från förra torsdagen, i färg och svartvitt. mer bilder visar jag när jag skickat iväg bilderna i helgen!

Filmtips

Upptäckte i mitt häfte där jag skriver ner precis alla musik- och filmtips jag bjuder på här på bloggen, att jag aldig tipsat om twilight filmerna. så bara för att breaking dawn part 1 finns ute att laddas ner nu så tänkte jag tipsa om alla twilight-filmerna! de är ju så bra tycker jag :) jag längtar redan efter att sista delen ska visas på bio, måste dock vänta en hel evighet på den ännu tyvärr.. men, ni som inte sett twilightfilmerna ska absolut göra det! och ni som inte sett dom, kan inte heller säga att de är dåliga ;)

Min onsdag

Hej på er! idag har jag egentligen inget att berätta. det har varit en lång skoldag, och såfort jag kom hem så åt jag och böt kläder och så var vi ute och fotade (knäppisarna).. jag hade inte egentligen så mycket mörkerfotograferings- inspiration men jag fotade iallafall en bild på fullmånen, och så var det ju roligt att träffa medlemmarna igen. nu är jag iallafall hemma igen, läser lite bloggar och ser på tv.. vi hörs!

Lite innebandybilder

Märkte att jag inte alls har visat några bilder från då jag var och fotade innebandy ännu. så här har ni några exempel :) varsågoda!

Soliga tisdag ♥

Hej soliga tisdag! det har varit en bra dag idag, som vanligt.. i skolan har vi bl.a jobbat med en affish, suttit och pratat om lustiga saker och så har vi dansat zumba, det var superkul, fast man inte riktit hänger med alltid ;) tänkte att jag skulle börja köra med ett zumbapass i veckan tillsammans med minna och maja nu med start nästa tisdag! det ser jag framemot! lite mer träning! :)

Jag kom hem för en stund sen och ska börja göra mat såfort jag skrivit färdigt. sen ska jag fixa lite mer kickboxar-bilder så jag får dem klart och sen ikväll halv 8 blir det filmkväll tillsammans med gänget :) kameran får också följa med tänkte jag ^^ nåja, hörs senare!

Godnatt på er.

Tänkte bara slänga in en godnatthälsning här. jag och robb ser på två och en halv man för tillfället, sen efter det går jag och lägger mig. vi hörs igen imorgon, då tänkte jag bjuda på lite innebandybilder, för det har jag faktist inte visat er ännu. så håll utkik :) godnatt!

Kickboxaren Mikael


Nu har jag suttit en stund och redigerat lite bilder från i torsdags. här har ni två exempel både i färg och i svartvitt! :)

Piff säger hej hej :)


Måste väl få gnälla om något jag också..

Hej! det är rent ut sagt äckligt väder idag! mulet, blåsigt och runt -3 grader. blä! är det sånthär väder såntdär folk önskar sig som gnäller på att det är för kallt? fy f*n säger jag bara! är det vinter så ska det väl vara vinterväder också, alltså åtminstone -25! finns det nåågon som håller med mig? man vill inte direkt vara ute och fota en sånhär dag heller.. det får vara vår då det är vår, men nu ska det vara vinter. punkt

Nåja. ska inte gnälla mer idag nu. jag och robb har iallafall varit och handlat, och ätit kvällsmat. ikväll blev det hemmagjorda hamburgare med franskisar :) nu ska jag redigera bilderna från i torsdags och sen ska jag hoppa i badkaret. vi hörs senare ♥

En dag som denhär är det nog bäst att det finns lite gott nära till hands. därför köpte vi hem lite godis att ha i vår godisskål på bordet :)

På ÖP:s hemsida!

HÄR på öp.fi kan ni läsa intervjuerna från förra veckan på Vasas stadsbibliotek!


En kall vinterkväll

Godmorgon! här kommer en liten hop med bilder från i lördags då jag gick ut en sväng för att få lite kvällsbilder :) ganska nöjd är jag, vad tycker ni? :) är det någon av bilderna ni gillar speciellt? :) kommentera! det är måndag idag, och ny president har vi också här i Finland, det blev Niinistö. inte för att jag bryr mig men. inte har presidenten så mycket att säga till om iallafall! men men.. jag sitter i skolan vid min dator för tillfället. slutar lite före kl 14 idag, och då jag kommer hem så ska jag och robb handla mat. vi hörs senare :)

Back in Vasa!

Helgen börjar så småningom söka sig mot sitt slut och imorgon är det måndag igen. imorse steg vi upp först efter 12 nångång, åt mat och var utomhus en stund. Nu är vi tillbaks i Vasa igen och jag sitter förtillfället och redigerar lite bilder. men, ska så småningom gå och lägga mig. vi hörs igen imorgon, då tänkte jag visa lite bilder från fotograferingen i torsdags! missa inte det :) godnatt!

Lite nytt i sidomenyn!


Jag satt just och pysslade med detta. flickr har jag haft lite längre än en vecka ungefär, likaså twitter men där är jag ännu inte så aktiv! idag så gjorde jag en fanpage för min blogg på facebook, så nu kan ni alla gilla min blogg där :) visst?

Lördagskväll


Det är lördagskväll, för er som inte visste. jag och robb ska så småningom åka till nykarleby där vi ska tillbringa kvällen. hoppas att ni alla får en trevlig kväll, så hörs vi igen imorgon nångång :) ha det fint!

Frost

fyra frostiga bilder från igår, fotade med macro objektivet! ♥

Lite bilder från igår

Godmorgon! jag steg upp för en halvtimme sen ungefär. solen är påväg upp och det är ungefär -30 grader ute idag också :) kl 11 ska jag vara hos massören, sen efter det ska jag nog passa på och vara ute och fota lite :) nåjaa, ha en fin dag allihopa så hörs vi senare!

Bilder från igår, fotade med Nikon D90 + sigmas 70mm/ 2,8 (macro) eller Nikons 18-105 mm!

Min fredag!


Hej! idag har jag varit utomhus största delen av dagen. termometern visade på -28, men jag klagade inte! det får gärna vara kallare för min del :) "det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" eller nåt.. kameran och jag var iallafall ute fler gånger idag! dagens jag ser ni här ovanför, osminkad och gråhårig. nu befinner jag mig iallafall i kovjoki, där det bl.a funderas på mellannamn! :) spännande! imorgon börjar jag min dag på massagebänken, skönt! sen får vi se vad jag hittar på :) vi hörs då vi hörs!

Dagens frisyr :)


Torsdag!

Hej på er! nu har jag nyss kommit hem. ska packa väskorna inför helgen och sånt, vi är nämligen lediga imorgon så jag åker hem redan ikväll efter fotograferingen! om det inte är allt för sent när jag kommer hem till monäs ikväll så hörs vi igen då. annars hörs vi imorgon! då tänker jag åka ut på lite fotoäventyr med snöskotern :) ha en fin kväll allihopa! min kväll lär bli väldigt.. sparkande ^^

Bilder från ikväll!

Vernissagen/Fotoutställningen ikväll gick riktit bra tycker jag. våra besökare var förhoppningsvis lika nöjda som vi, våra tilltugg gick nästan jämt ut och dessutom var det ju gott ;) hehe! på bordet fanns bl.a laxröra på malaxlimpa, tunnbrödsrulle m. skinkröra i, vaniljpannacotta med bär, kokosbollar och chips! samt saft och cider. skit för er som inte kom ^^ det har iallafall varit en bra kväll, och jag fick ju vara en stund med min mamma och pappa också så ♥ kul att ni kom, fast det är en ganska lång bit :)

Till fotoutställningen skulle vi välja ut fem bilder som vi ville ha med, vilket var svårt eftersom jag hade maasssor! men, de bilder jag valde ser ni på allra sista bilden. samt min outfit för kvällen som var mina midjehöga svarta byxor, med min beiga blus (som jag förstås klottade på det första jag gjorde) och så min nya svarta kavaj såklart! och så mina högskaftade-högklackade-vinter-fina-skor, jepp! faktist hade jag satt i mitt löshår också, bara för ikväll.. och lagt allt hår till ena sidan.

Nåjaa.. nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig. först ska jag bara plocka i väskan och borsta tänderna. imorgon ska jag antagligen bli intervjuad från ÖP, vilket ska bli spännande :) sen imorgonkväll blir det en studiofotografering! En vän till Johan, en kickboxare ville ha lite bilder sååå.. spännande spännande :) jag ser framemot det iallafall. nu avslutar jag inlägget, godnatt :)


Hej kalla onsdag! -23 grader

Godmorgon! sitter i skolan och har företagskunskap, wohoo.. ikväll hinner jag inte uppdatera, vi har som sagt fotoutställning och vernissage på vasas stadsbibliotek! jag uppdaterar igen då jag kommer hem ikväll. ha en fin dag! :) det ska jag!

Första bilden fotade maja på mig då vi var ute och fotade förra veckan. de andra bilderna är från i söndags då maja och thomas var och hälsade på :)