Två nya klänningar är påväg hem till mig, från nelly! jag bara "råka" beställa ..

Att fundera på kanske?

.. borde jag ens ha tillgång till en blogg? jag borde förbjudas att ens försöka! jag har noll inspiration, jag hinner knappt fota nånting och jag har inget nytt och häftigt att informera er om heller. så vad ska jag göra? jag skulle säkert orka anstränga mig bara jag skulle få lite pepp här och där och i kommentarsfältet, och så kanske lite nytt bloggutseende skulle sätta fart på själva bloggerskan! det värsta av allt är att jag skulle ha massor med tid att sätta på bloggen men jag har inte haft lust helt enkelt!
 
Jag har varit, och är fortfarande, en uuusel uppdaterare.. nu ska ni fylla kommentarsfältet med tips och berätta vad ni vill ha av mig! eller berätta fast ifall ni tycker att jag inte alls ska fortsätta, det är upp till er :) ha en fin kväll!

Skönt med lite lugn

senaste veckan var stressig. denhär veckan känns mycket bättre! skönt :)
ikväll har vi bl.a lagt upp några tavlor (läs : robb la upp dom) och så har jag varit till simhallen och simmat 2km med Sofia :)
nu ska jag bara ta det lungt, vi hörs då vi hörs. ha det fint :)

Höstlöv


Lördags-foton
Idag

Idag har det varit skola från 08:20 som vanligt, och till 16:15. långa dagar HOHHOH! ska man hinna lära sig mer borde det ju vara mer fritid så man själv kan sitta och fundera över vad man egentligen håller på med för uppgifter? hmmm.. bara en tanke! iallafall, efter skolan fixade jag mig ett bibliotekskort hit till stan. wow! hemma har jag gjort läxor, skickat in en uppgift, dammsugit, färgat håret. det var en hel del. nu ska jag bara ta det lungt. ha det fint så hörs vi...

Känner mig stressad

Jag har knappt någon tid över för något roligare än läxor på kvällarna. det är en massa uppgifter hela tiden. inte för att det gör något alls, men det är för liiite tid att få gjort allt på! skulle jag inte vilja göra annat på kvällarna skulle det inte vara något problem, men jag hinner inte alls fota NÅGOT.. jag hinner inte kommendera robb att lägga upp resten av det som ska upp på väggarna ;) jag borde hinna ut på en lång länk på kvällarna.. men inget av det hinner jag känns det som. jag vill vara med mina vänner, men det har vi knappt haft tid med heller. bloggen får lida nu, även om den gjort det hela sommaren..