Påväg hem!

Frågar mig själv hur ofta det är man ligger mellan stolar i väntan på frukostbuffé på båten? det är första gången, och av allt skakande och svängande från båten gör att det påminner mer och mer om att ha krapula/baksmälla.. hahah! hur trevligt är inte det :) vi är iallafall påväg hem nu och vrålhungriga är vi.. allt öppnar igen 06:30 och då har vi ca en timme åå oss att äta och gå i tax free. snart får man väl börja gå ut och fota solnedgången också :) trevligt att ligga här på golvet! godmorgon :D


sista dagen på åland!


det har varit bra här på åland! skriver en helhets "berättelse" sedan. idag är sista dagen för mig och robb här på åland.. synd, men så är det. nu ska vi äta och sedan hitta på något kul :) vi hörs!

Gokväll från Åland!


Halå där! har det bra här på Åland tillsammans med min kar och min svärmor :) hälsar på robbs kusiner, umgås, äter gott, utforskar osv! vi kom hit halv två inatt och det blev läggdags nästan bums.

idag har vi promenerat in till stan och ätit supermumsig sallad! senare ikväll var vi en sväng ut med bilen och åt varsin italiensk glassportion och körde runt lite :) det är bra här på åland! hoppas ni också har det bra :)

Mitt i vardagen

Jag har ledigt, det är skönt. det är onsdag, alltså mitt i veckan. har inte haft något att skriva om, eller visa bilder.. så nu tänkte jag göra ett snabbt inlägg före jag går och lägger mig! jag har egentligen inte gjort något speciellt de senaste dagarna, igår var jag och drog ut en visdomstand och la plast på mina framtänder för att få dom lite slätare, och jag är supernöjd över resultatet :) nu kan jag fortsätta le, utan att skämmas över mina ojämna framtänder! jag sitter för tillfället och har ont i min käft, men det ska väl snart börja gå om :)
 
ikväll var jag ut på en liten cykeltur på min favorit skogsväg här i byn. grönt och skönt, avslappnande och fint :) sen, som på alla andra kvällar, så styrketräna jag :) skönt! imorgon börjar jag min morgon på massagebänken, kl 9! efter det ska jag packa och bara ta det lungt :)
 
min blogg ser bedrövlig ut. vintrig och trist. ska fixa till den då jag hinner :) men nu går jag och lägger mig, godnatt ♥

Nyaste bilden på min instagram!

Igår var vi och hämtade D700:an :) har gått omkring med den hela dagen och håller som bäst och för över bilder!
Vår nya familjemedlem :) den kommer vara med på alla mina fotojobb framöver :) D90 hänger självklart också alltid med!
 

En sväng till villan

Bilder från igårkväll vid villan. Nikon D90 / Sigma 10-20mm, Nikkor 70-300mm!
 

Lite naturbilder för omväxlings skull!

Piiinsamt länge sen jag fotade macro/naturbilder! har inte riktigt haft lust eller inspiration att fota det nu på en stund eftersom det mera har varit porträttbilder som gällt.. men jag ska nog dyka in i blombänkarna så småningom! här är iallafall lite bilder på rönn-löv som jag fotade i helgen :) själv gillar jag bokehn i bakgrunden och färgerna! :) med dehär bilderna säger jag godnatt, imorgon ska jag och syrran till tandläkaren! efter det åker vi och handlar till jeppis. ha det fint så hörs vi ♥
 

Ryggbesvär och träningsprogram / ny familjemedlem..

 
Skönt att börja dagen med massage!
Hej på er! helgen är nu över och det är måndag igen. jag har ledigt fram till första juli så jag ska bara passa på och ta det lungt. idag började jag min dag med att åka till massören och mjuka upp min sjuka rygg och min sjuka nacke lite. troligtvis har jag "låsningar" nere i ländryggen också, vilket jag hoppas fixar sig på fredag då jag ska till naprapaten! jag har länge haft besvär med nedre delen av ryggen, och ibland riktigt river det till så jag varken kan sitta eller stå. har haft min kar att "trycka" igenom min rygg hela hösten och våren, och den har skönt knakat till varje gång, vilket då antagligen har varit kotorna som släppt eller något liknande, eftersom det har varit mycket lättare att leva efteråt?.. jag börjar bli väldigt trött på att nu som då ha sådan smärta så nu var det nog dags att ta tag i det! alldeles för sent, men bättre sent än aldrig tror jag. naprapaten får gärna vända och vrida mig så mycket hon vill, sålänge det släpper i ryggen..
 
För att ännu hjälpa ryggen lite på traven har jag gjort ett eget litet träningsprogram som jag kommer göra varje vardag för att stärka min rygg, men också ben, höft och rumpa, armar & axlar! detta ska jag försöka med nu, och dessutom länk två gånger i veckan! och nej, dethär ska absolut INTE bli någon träningsblogg, jag behövde bara informera er om min besvärliga rygg!
 
En ny familjemedlem blir det snart..
Som jag har väntat och längtat. jag är så lycklig och kan knappt vänta. har funderat, sökt och grubblat.. okej, en "ny" kamera kommer till familjen på torsdag! :) min D90 kommer förståss följa med mig överallt men nu blir det D700:an som sköter det mesta :) wohoo!

Någon som ännu inte fotat sina examen/studentbilder?

Jag känner mig redan rastlös då jag inte har fler porträtt att redigera, haha! dethär får bli en sista bild jag visar från fotograferingen med sara från examen-fotograferingen. hoppas ni har gillat bilderna :) det är alltid å kul att få jobba bakom kameran!
 
Om det ännu finns någon där ute som inte fått fotat några student/examenbilder så kan ni alltid kontakta mig! 0504696836, eller [email protected], jag har passlit lite när som helst så det är bara att ringa om ni känner för :) 

En svartvit med färgdetalj

Nu är alla bilderna klara och jag har just varit till saras med bilderna :) nu får jag vila lite om kvällarna, hehe ^^ men mer spännande fotograferingar väntar, bl.a en vigsel. det blir första gången för mig, men jag känner på mig att det kommer gå jättebra :)

Examen-bilder ♥


Examensbilder på fina sara ♥

Här är några bilder till från fotograferingen för en vecka tillbaks. både i färg och i svartvitt, vad tycker ni? :) den svartvita högst upp är en av mina favoriter! bilderna är fotade med Nikon D90 - 85mm/1,8

let's do this!





Fullt upp!

De senaste dagarna har jag haft det fullt upp. först jobb på dagen och sedan bildredigering några timmar om kvällarna. ikväll tog jag lite ledigt och hade det mysigt med min kar istället. vi åt på olearys, körde omkring i väntan på att filmen på bio skulle börja. fast 6 var jättebra och jag rekommenderar er att gå och se den :) tack för en bra kväll, älskling!
 
Imorgon efter jobbet nångång sticker jag iväg till vasa där jag ska få vara för mig själv i logn och ro, ostörd, inför fredagens inträdesprov. såå, det är på gång nu! imorgon kommer lite mer examenbilder upp också, så håll utkik :) godnatt!

del två från examensfotograferingen!


Förberedelser

Hej på er! just nu sitter jag i pappas kontor och förbereder mig lite inför fredagens inträdesprov. jag skriver en uppgift som man ska ha med sig, och det flyter på rätt så bra trots att jag hade svårt att få ett bra början. jag tror att jag kommer vara rätt så nervös men det återstår att se. det är för fan min tur att slippa in nu och det kommer jag minsann att visa också! jag är taggad! 
 
Denhär veckan jobbar jag vid rummelbacken i köket, till torsdag. på torsdagkväll åker jag till vasa. kvällarna denhär veckan går åt till ännu mera jobb, bildredigering. efter att jag skrivit klart nu ska jag fortsätta med bilderna! :) ha det så fint så hörs vi!

Examenbilder del 1 ♥

Har börjat gå igenom examenbilderna nu från i fredags och börjat redigera lite. här har ni tre smakprov från fotograferingen! hoppas de gillas :) det är alltid lika roligt att vara ute och fota med Sara! och se bara hur vacker hon var i sin klänning ♥