IT'S MY BIRTHDAY!

Jepp! idag fyller jag 22 år. inget speciellt med det, bara extra mycket facebook uppdateringar och sånt:) igårkväll var jag med thomas, tobias och björn och lyssnade på YA:s bänd vi after eight :) idag har jag pysslat med lillasyster hela dagen :) jag har inte ens ätit tårta, för det blir på lördag! :) både för mig, och för min lillebror som går ut nian då!

Imorgon blir en bra dag också, för då har jag en examenfotografering på shemat! ser jättemycket framemot det :) det är Sara som blir färdig målare, och vi ska fota lite här och där före dimmisionen :) bilder får ni se någon gång nästa vecka!

ANNARS.. om det är någon vän där ute som läser detta, om du behöver examenbilder eller andra bilder så fotograferar jag gärna! det är bara att höra av sig på facebook, email: [email protected] eller telefon: 050 4696836 :)



Min fina lillasyster har fotat bilderna :) ♥

Pyssel hela dagen!

Hela eftermiddagen har jag rensat garderoben på gammalt och packat upp allt jag hade med från vasa.
Heldagsprojekt, kan man säga! sedan har jag fortsatt på min fotovägg i rummet :) mysigt blir det!
Dagen har också bestått av bus med syster, glass, klippa gamla jeans, chatta.. och nu ska jag ta det lungt! Godnatt!

SOMMARLOV!

Fan vad skönt, om man får säga det så! ni som är mig nära vet nog varför.. iallafall, jag har haft fullt upp hela veckan. jag har solat, varit till powerpark med efö, varit i skolan, varit hemma, varit på efös underbara vårfest :) och på kvällen var jag med musikklassen till omalleys på en eller två.. trevligt! jag själv hade vårfest igåroch det gick som tur snabbt undan så hann vi bra med allt packande i lägenheten efteråt. robb tömde frysen och kylen och jag sprang fram och tillbaka till bilen med väskor. 
 
Så igårkväll kom vi hem till monäs.. har redan ändrat min boende ort till monäs på facebook, höhöh! har massor att packa upp men jag tror att jag gör det imorgon. för tillfället sitter jag i pappas kontor och skriver ut lite bilder, snart är det mat och sen ska jag fortsätta att redigera bilder, som jag inte alls hunnit med denhär veckan. vi hörs, ha det fint :)

En liten uppdatering!

Senast jag skrev var det torsdag. sedan dess har det hunnit vara en helt underbar helg hemma i monäs med hela familjen, alla sju. det var superbra väder och jag hade det bra med min älskling hela helgen :) han slingade mitt hår också! då man inte sett varandra på en hel vecka (då man är vana att se varandra nästan 24/7 då man bor tillsammans och kanske inte alltid ger uppmärksamheten till varandra) så känner man nog hur mycket man saknat varandra och allt sånt ♥ gulligull ^^ och just nu saknar jag robb väldigt mycket, fastän vi just pratade i telefon.
 
Det om det! dethär är allra sista veckan i skolan gott folk. det känns bra! tisdag-torsdag har vi något som heter ledarskap.. någonting och det är väldigt trevligt! imorgon ska jag kanske till powerpark och sedan sola om det är lika härligt väder som det har varit de senaste dagarna. på fredag har lillasyster vårfest vid efö så då ska jag dit! på kvällen blir det ett besök till strampen med gänget och på lördag har jag själv vårfest! efter det åker jag hem över sommaren. Det var allt jag hade att komma med nu, vi hörs. ha det fint! 

En fin torsdag!

Vaknade halv 10 imorse och var riktigt utvilad. skönt med en sovmorgon mitt i veckan! låg och drog mig en stund förrän jag steg upp. satt och drack mitt morgonte och åt youghurt på balkongen :) mysigt! nu lyssnar jag på musik och ska packa lite kläder som jag ska ha med hem. måste ta hem lite åt gången för sommarlovet! blommorna är redan i monäs och även så har fått piff & puff vara hos "mommo och moffa" denhär veckan och jag tror nästan de får vara där inkommande vecka. pappa blir nästan gladare av när piff & puff kommer hem än när jag kommer hem så, haha :D jamen, nu ska jag börja pyssla här, ha det bra och så hörs vi senare :)

Vad har hänt?

Sedan jag skrev sist har det väl egentligen inte hänt så mycket. jag har umgåtts med fina människor, ätit gott, kalasat, firat morsdag, tittat på ishockey, varit ute, hajkat i skogen, varit i skolan, promenerat, ätit glass och såna roliga saker! nu hörni gott folk är det inte mycket kvar tills vi får sommarlov! en vecka nu och sen är det över. skönt! nu ska jag snart gå och lägga mig så hörs vi senare :) godnatt ♥

Varma soliga tisdag ♥

Hela förmiddagen tillbringade jag i skolans studio med klassen. vi ska nämligen göra en musikvideo, hur vi nu ska hinna vet jag inte men göras ska det?! det har iallafall varit en bra dag och nu börjar jag bli trött. ska äta något och sen borde jag läsa lite på ett prov, men vem orkar med något sånt? inte jag iallafall, jag har ju typ tagit sommarlov redan! kanske jag klarar mig på talang..

Ursäkta för telefonbilderna, men jag har faktist inte orkat ha fram systemkameran alls. skämms lite, men så är det. igårkväll blev jag lite ljusare i kalufsen också, det kanske inte syns så bra på bilderna här ovan men det är sant! när ännu slingorna är där blir det super. jag inveg mina nya ballerinaskor med nitar idag också :D jamen,  ha det fint så hörs vi!

Säger godmorgon med lite blom-bilder!


Hårfärgning på gång!

Angelica är här och hjälper mig att färga mitt hår. sitter som bäst med avfärgningsmedel i håret, och sen ska en ljusbrun färg i. hoppas på bra resultat! Tobias sitter i soffan och har tittat på ishockey och vrålat till då det blivit mål.. haha! 

Hej regniga söndag!

Lite macrobilder på blåsippor, Nikon D90

Skönt att vakna en morgon och höra regnet smälla mot plåttaket. det är en av mina favoritsaker med sommaren, att sitta inomhus med en tekopp och lyssna till ösregnet.. och om det ennu till åskar är det hur mysigt som helst! ikväll bär det av till vasa igen, och ni vet inte hur gärna jag skulle vara hemma i monäs istället! men, det är bara att bita ihop. inte länge kvar nu så blir det sommarlov! ....

Lillasyster Therese bakom kameran!

Klockan är 00:00, enligt min dator iallafall.. så vad passar inte bättre än att slänga upp lite kusliga bilder! det är lillasyster denhär gången som stått bakom kameran, och jag gjorde allt hon begärde för att få till någon bild, t.om. smetade in hela mig i kol.. jepp! vad gör man inte för sin syster? :) visst är min syster duktig hon också :) ? bilderna där jag inte är med har jag fotat.. sov gott kära läsare ;)

En bra fredag ♥

Det har varit full rulle denna fredag från morgon till kväll. här i huset steg vi upp lite före åtta imorse. hela förmiddagen och eftermiddagen har jag tillbringat i lilla jakobstad med mamma och lillasyster. syrran var på urvalsprov och medans hon pysslade med det så gick jag och mamma på stan, shoppade lite, åt på café och slöade i soffan vid campus alegro! sedan helghandlade vi och åkte hem igen. det tog inte länge så kom robb hit, och nu då jag skrev full rulle så räkna jag inte in den timme som vi sov då han kom hit. hehe. iallafall, som alla andra fredagar blev det bastu! och nu denna fredag har ju också ishockey vm startat! så här har vi suttit framför finland-tyskland matchen och hejjat! 4-3, blev det ifall någon missat. nu tänkte jag antingen gå och lägga mig eller sitta uppe en liten stund till, vi får se! godnatt på er iallafall ♥

Från stan kom jag hem med två fina långärmade tröjor, en ljus jeansfärgad skjorta med nitar och en "spets" klänning i vitt för vårfesten, tack snälla mamma ♥ .. och även avfärgningsmedel kom jag hem med, hmm? :D spännande spännande!

Lite blåsippor ♥




Första maj! ♥


Första maj idag!
Tänk att det är första maj redan, var det inte julafton igår? hmm.. dagen har jag tillbringat i kovjoki, vid stationen. ätit korv och plättar, diskuterat, åkt emmaloket första gången i mitt liv, busat med vincent, agerat dressman-modell-fotograf? eller hur Jennifer? :D hur som helst, det har varit en bra dag, och nu är jag hemma i monäs igen och skriver så fingrarna glöder. ikväll ska jag mysa med min syster och bara ta det lungt och göra sånt som faller mig för.. sånt tycker jag är bra! och så vill jag tacka folket för dessa kuliga dagar också! :) ......

Tisdagkväll, vappen.. igåår!
Igårkväll efter middagen fick jag extremt i nerverna på allt som rörde sig
, ungefär.. så jag och syrran la varandras byxor på och fixade oss, sen hoppade jag i min brummomobil med sikte på kovjoki. på vägen dit var det action minsann, två älgar stod och gosade ute på vägen där jag skulle köra, och polisbilen med sirenerna hade brottom hem på kaffe? :) tur att de inte mötte mig på riksåttan iallafall för där fräste det till, minsann! man kunde nästan tro att jag har en sportbil.. skämt o sido.. jag kom fram levande till kovjoki lite före 10 på kvällen. jag och robb bestämde oss för att besöka lilla jeppis, och det måste jag nog säga, att det var en riktit bra kväll i bra sällskap och allt! kul att träffa folk man inte sett på såå länge och diskutera det senaste :) och eftersom robb haft körtelfeber och inte får ha något med alkohol att göra, så kunde jag för en gångs skull ta en öl! den smakade bra! vi avslutade med korvgörans och kom hem halv 4 :)