Uppdatering kring bygget

 
Idag efter praktiken körde jag vidare till Nykarleby där det idag var dags för möte nr2 för alla aktieägare vid villajuthas. vi samlades på bygget och diskuterade kring allt och lite till som har med bygget att göra. Därefter gick alla till sina lägenheter. I vissa (hos oss tex) är nu mellanväggarna uppe och det var så kul att se hur rummen nu börjar ta form och hur det mer och mer börjar bli ett hem. 
 

Bilden fotad mittimellan kök och vardagsrum
 
 

Bilden fotad från ingången. L formad hall, vardagsrum rakt fram och kök till höger

 
Bilden fotad från vardagsrummet. Rakt fram i hallen finns en liten wc. längst bort till höger kommer vi att ha ett kontor och mittemot kommer det framtida "barnrummet" som vi kallar det i våra anteckningar. närmast vardagsrummet till höger kommer vårt sovrum, mittemot kommer badrum och en till wc. här under är en lite närmare blick in i rummen (förutom badrum och lilla wc som var för mörka att fota i) 

 
Det är säkert svårt att bilda sig en uppfattning med bara dessa bilder, men nu har ni iallafall fått en liten titt in i vårt framtida hem. själv är jag endast positivt inställd och tycker att rummen känns tillräckligt stora. speciellt kök och vardagsrum förstås. gillar att det blir rätt så öppet mellan kök och vardagsrum. gillar de stora fönstren som släpper in mycket ljus samt den stora L- formade hallen. gillar 45- graders hörnet som finns i vardagsrummet (och sovrummet såklart). gillar att vi får en stor terass. osv osv!

Kommentarer

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)


Din Bloggadress:


Din Kommentar: