Det sista av hösten


Hej bloggen! tänkte att jag skulle göra en liten vardagsuppdatering. dock så är det ju inte så stor variation på våra vardagar, vi gör ju detdär samma nästan varje dag - stiger upp nångång mellan 9 och 10, klär på oss, leker lite, lunchar och så blir det dagsvila för dotterns del och vagnpromenad som brukar bli allt mellan 5 och 10 kilometer (idag tex har jag varit på två vagnpromenader på sammanlagt 12 kilometer) och så sover Isabelle allt mellan 1 till 3 timmar. så har vi lite lek och mellanmål och kanske en till vila eventuellt. Så blir det ju middagsdags, eventuellt vill Isabelle vila en gång till beroende på tiden innan det blir lite kvällslek/mys, pyjamasdags och läggdags. Tycker dagarna går ganska snabbt ändå. Så sådär mårar vi på. emellanåt far jag till Monäs och tillbringar dagen där...


Under en av våra vagnpromenader förra veckan passade jag på att fånga det sista av höstens vackra färger på bild före alla löv ramlar av. tur att jag gjorde det då, för det var nästan så att alla löv försvann över en natt. nu är det dendär tiden på året då naturen blir grå och lite trist innan snön kommer. T U R  att de lovat snö till imorgon, för den börjar jag faktist se lite fram emot. det var ju så fint imorse då det var påfruset och frost där ute. men tänk ändå, vilken fin höst det varit med SÅ mycket vackra höstfärger. 

 
Nu när det blivit kyligare utomhus börjar det klia allt mer i mina pysselfingrar - därför har jag bestämt mig för att börja med en ny hobby, Bullet Journaling. jag har beställt hem lite fina häften med punktsidor och ser så framemot att börja på. mina rit-kunskaper är kanske inte de bästa men då får jag ju öva på det! det var allt jag hade att komma med just nu. Inom snar framtid kommer ett inlägg om Isabelles dop/min och robbs bröllopsdag också, sådär 3 månader efter men bättre sent än aldrig tänker jag.
 
 

Ur pappas bildarkiv

 
Norrsken 7 Oktober 2018
Bilderna är fotade av min pappa Håkan Sjölund och jag har redigerat dem.
 
 

5 M Å N A D E R

 
I fredags blev hon 5 månader vår lilla älskling. Igår då vi for till monäs en sväng passade jag på att ta månadens bild på henne under lönnen. varje månad försöker jag ta nya bilder på henne och lägga in i boken om henne. tänk vad roligt att få se tillbaka i sen, både för oss och för henne då hon blir större.jag uppdaterar boken flitigt! nu kan jag ju inte göra en uppdatering om hennes utveckling under denna månad på bloggen än, så vi tar det innan halvårsuppdateringen. väntar med spänning på vad denna månad har att erbjuda, när det kommer till utvecklingen ♥ står hon månne på alla fyra och gungar innan halvåret? det vet vi inte.. men, på förra torsdagens rådgivningsbesök visade iallafall vågen 7050 gram och så var hon 64,5 cm lång. 
 
 
Mammas lilla älskling!


 
Hittade en fin korg och en mycket gammal men höstligt fin filt på vinden. passade bra till fotograferingen!


 
Min lilla fotomodell ♥
 

O K T O B E R ! Bilder från en skogspromenad


Sitter och uppdaterar bloggen från terassoffan idag. kallt, tycker fingrarna som hade det så skönt i vantarna. För kallt är minsann vad det blivit, och höst också för den delen. nu är vi ju ändå redan inne i oktobermånad och då ska det vara lite kyligare, sådär så det är behagligt att dra på sig stickasockorna, den varma tröjan och dricka te utan att svettas. och just ja, elda i spisen såklart! det har varit många fina höstdagar hittills, med strålande sol, dock lite väl blåsigt tycker jag. en morgon blåste tilloch med vår grill omkull, mina blomkrukor också för den delen, soffdynorna och paviljongen hade nog varit long gone om vi inte tagit in allt. pappa nämnde också något om att båten rände upp i tallen, då det stormade som värst. huhhu. nog om blåsiga höstdagar
 
I lördags var det också en fin höstdag och den spenderades i monäs. Vi åt äppelpaj och for på skogspromenad till storsand. Isabelle fick mysa tätt intill sin pappa och somnade efter en stunds traskande i selen. här under är några bilder från vår promenad:





 
 
Mer än så behövs inte sägas :)