Min vardag just nu

 
Nämen hej mina vänner. det var ju inte igår, som man brukar säga. Jag har smygstartat med lite inlägg redan men tänkte, att det behövs nog ett helt vanligt inlägg med lite tankar och vardagssnack också. jag har flera inläggsrubriker sparat som utkast, saknas bara lite bild och text så publiceras de också lite vartefter då jag har ro att sätta mig ner och skriva några rader, sådär som idag så blogglusten plötsligt kom tillbaka efter ett litet uppehåll. som vanligt kan man ju inte lova något, men om jag kunde uppdatera bloggen en gång i veckan vore det ju bra. Till att börja med tänkte jag ta tag i designen lite också, men några stora förändringar kommer det knappast bli. 
 
 
Hur har vår sommar varit då? jo riktigt bra skulle jag vilja säga. Vi har njutit av sommarvärmen, badat, varit vid villan en del, varit på andra utflykter hemomkring, jag har renoverat lekstuga, jag och robb har påbörjat och håller fortfarande på med vårt projekt som beräknas vara färdigt om någon månad, vi har haft fest och varit på fest, jag har hjälpt till att ordna babyshower, jag har plockat bär, jag har varit på många vagnpromenader, jag har jobbat fem veckor, jag har firat bröllopsdag, jag har plockat en hel del bär och fryst in, gjort sylt, saft och bakat, jag har varit ut med båten, jag har fått se Isabelle ha roligt och utvecklas... säkert har vi gjort mycket mer som jag inte kan komma ihåg just nu.
 
 
Men, nu har hösten kommit och på något vis känns det som om rutinerna hålls bättre än på sommarmånaderna. Jag och Isabelle fortsätter att umgås om dagarna och så kommer det vara på obestämd tid. skönt tycker jag. Nog var det kul att jobba lite i somras också men inte är jag redo att vara ifrån min dotter flera timmar varje dag ännu. Hemma hos oss har vi annars inga andra planer under hösten än att få klart vårt projekt. så småningom kommer jag nog börja dela med mig av vad det är vi har på gång här. ja, och så har jag ju körsången såklart!
 
 
Kolla in Isabelles hår ♥
 
 
Det var allt för ikväll. imorgon kommer jag sätta mig ner och pyssla med bloggdesignen lite. Godnatt.

Bilder från en gravidfotografering

 
Min fina vän, och granne, som jag fick fota lite gravidfoton på för några veckor sedan. Nu har lillasyster äntligen kommit och den nyblivna tvåbarnsmamman har sin dotter i sin famn. Så glad för familjens skull och jag kan knappt vänta att få träffa den nya familjemedlemmen ♥
 
 

Sommarkvällar vid villan

 
Många av sommarens finaste kvällar har jag suttit vid köksbordet, på verandan eller i badtunnan vid villan och beundrat det spegelblanka havet och solnedgångens vackra färger. Jag har kännt ett sånt lugn av att få spendera tid vid villan i sommar. trots att det blåst väldigt mycket så har man fått njuta. ibland har det bara varit jag och Isabelle tillsammans, men så har vi nog varit allihopa där också. Speciellt kul är det också att få umgås med vänner vid det ställe vi tycker så mycket om. i mitten av sommaren ordnades en babyshower där och i början av augusti bjöd vi dit våra vänner för umgänge. Så var det ju villaavslutning förra helgen, men än kommer vi nog spendera några höstkvällar där.
 
 
En av många fina solnedgångar vid villan i sommar.
 
 
Sommarkvällar tillsammans med busfröken på bilderna här ovan. oj vad roligt vi har haft!
 
 
 
 
Någon har lärt sig att hälsa med handen. bilderna är tagna på villaavslutningshelgen
 
 
Tänk att man kan vara så finurlig.
 
 
 
 
Nu när det börjat bli mörkt lite tidigare om kvällarna igen har man kunnat spana på stjärnhimmlen från badtunnan. de senate gångerna vi varit vid villan har det varit riktigt stjärnklart. vi har stått och sökt efter stjärnbilder, tittat upp mot vintergatan (på bild här nedan) och njutit av tystnaden. Altså, tystnaden! det är nog en av de bästa sakerna med att åka till villan. där är det alltid så stillsamt.
 
 
Vintergatan