En sväng till replot härom kvällen..

Före i veckan for jag och robb till replot en sväng och jag hade kameran med. helgen har varit bra, vi har varit ut med skotern, ut på promenad med hundarna, tittat på film och idag kom vincent, jennifer och johan på besök till kovjoki :) trevligt! nu är vi tillbaks i vasa igen och våra småttingar ligger helt utmattade på sina platser, även karn är där han "passar bäst" framför family guy på tv.. suck!

Det ser ut att bli en vecka fylld med roligheter :) bl.a film/myskväll med gänget, ishockeymatch, kvällsfotografering & trevligt besök till lyan :) nu ska jag bara ta det lungt resten av kvällen :) vi hörs!

Filmtips! ♥

LIFE OF PI. ni måste absolut se den. den var spännande och fin och man blev allt lite tårögd mellan varven också. vet att den fortfarande visas på bio, åtminstone här omkring. så gå ock kolla, eller ladda ner den vet ja :) rekommenderas!

Hej efterlängtade helg!

Avslutade skolveckan med tortilla som skollunch, gott! åkte hem till monäs där jag stannade en stund före jag stack vidare till kovjoki. åt pappas hembakade pizza hemma, busade med syster, bada bastu. bra start på helgen med andra ord :) vet inte ännu vad som händer i helgen men imorgon ska iallafall macroobjektivet på! det är stora frostskulpturer ute :) godnatt!

Här bor vi! :)

Kanske finns någon nyfiken typ där ute som vill se hur vi bor. det har ändrat en hel del sen förra hösten! bild på garderoben och badrum/wc fattas.. hoppas detta gillas :) om ni undrar var jag hållit hus så har jag helt enkelt inte haft tid för bloggen i veckan.. men jag finns på instagram som jag tidigare nämnde! ska nog försöka med någon uppdatering till denhär veckan men tills dess hej svejs! :)

Ut en sväng med snöskotern

Det har varit en skön dag med SOL, promenad vid villan och en tur ut med ski doo :) det har med andra ord blivit mycket frisk luft idag! i skrivandets stund sitter jag i vasa igen och är påväg i duschen snart och så blir det så småningom dags att gå och lägga sig.. godnatt :)

Ny telefon

Igårkväll då vi hade ätit skulle vi vila på maten en stund och jag lade mig ner bredvid robb, men något skarpt fanns under mitt huvud. där var en telefonask! haha :) överraskad och glad! robb själv har galaxy S3:an och denna är S3 mini. och för omväxling blev det en vit, eftersom jag alltid haft svarta telefoner. gissa vem som låg och ladda ner appar och andra roligheter hela gårkvällen ;) kan också meddela att jag gått och blivit med instagram, så där kan ni följa mig nu också, tack! nu ska jag skriva ut lite bilder och sen får vi se vad som sker resten av lördagen. det yr snö utanför mitt fönster, så kameran måste tyvärr sitta inne tills det är över. ha en bra dag allihopa :)

:)



 

:)


:)

 

JAG ÄR KÄR ♥

Alltså OJ vilka snyggingar !! dessa kom hem med mig idag och jag kan inte ta mina ögon från dom. såå sköna på fötterna är dom också (dock lite svåra att få av men det gör absolut inget..) äntligen är de mina :) som jag har längtat!!

LÖRDAG 12 JANUARI ♥

I Lördags var det fullt ös på hela dagen. ganska med detsamma att vi stigit upp hoppa vi i bilen och slirade iväg till monäs. både påvägen det och tillbaks var det så fint ute och det fanns ingen tid att stanna bilen, så jag fotade på samma gång robb körde rally på alla vägar. inte lätt, men ganska bra resultat ändå.. eller? nåja, i monäs blev det smörgåstårta, hemlagade hamburgare med franskisar. till kaffet blev det födelsedags-chokladtårta och annat gott! robb var också snäll och snyggade till min sidecut, som t.om blev bättre än de övdriga gångerna vid frissan :) så gissa vem som har en ny frisör? det kallar jag lyx :) På lördagskvällen blev det en sväng till nykarleby för att hälsa på jennifer, johan och vincent. alltid lika trevligt :) där var det bus på hög nivå, kameror i högsta hugg och skratt :) så tack tack!

Ny vecka med nya möjligheter!

Det känns som det kommer bli en bra vecka. förra veckan var rent av helvetisk faktist.. hade ingen ork, trött, på dåligt humör och allt sånt negativt som man kan känna ibland. jag startar mycket hellre veckan såhär, som idag. pigg, glad, frisk och motiverad. vet att jag varje kväll kommer ha tentläsning för mig men det gör inget.. nu ska jag och robb äta kvällsmat och sen ska jag dyka ner i mitt mikrobiologi-kompendie!
 
Bilden här ovanför fotade jag förra veckan då jag var ut på en kort promenad mitt i dagen. en i färg och en i svartvitt, vilken är bättre? :)

6,5 år tillsammans & 2 års förlovningsdag idag!
vid denhär tiden för två år sen befann vi oss i Ruka då robb kommit ur det militära!
detta firar vi med mina småsyskons 17års-kalas, smörgåstårta och chokladtårta :) så grattis till dom också!
MAJA har fotat bilden ♥

Förra helgen..


mina två hjärtan ♥

Piff & Puff

Hej soliga onsdag! ♥

Det var en kul kväll igår. jag, tobias, minna och thomas samlades vid sofias och vi lagade mat, skratta, lyssna på musik, planerade, prata och hade det helt enkelt kul :) längesen vi alla har samlats, så det var skönt att se alla igen, sånthär borde verkligen ske oftare tycker jag ♥ tack för en kul och uppmuntrande kväll!
 
En aning febrig och hängig kände jag mig imorse då jag skulle stiga upp. så jag stannade hemma idag. efter lite fler timmar sömn och mat kändes det mycket bättre och jag for ut på en 4-5 km promenad i vårt soliga Vasa! kameran fick också följa med :) dammråttorna och annat damm är också borta nu. så tack, dammsugaren (och mig själv)! nu, tänkte jag ta en titt på mina anatomipapper och repetera det. senare får vi T&I på besök och till det ska två skinkpajer vara klara. hej så länge!

Det är dags igen...

Hej söndag, och hej jullovets sista dag. det känns tungt men ändå skönt att vi snart ska bege oss tillbaks till Vasa igen. det har varit skönt med jullov och jag har inte lagt en sekund av mitt lov på skolarbeten osv.. eller okej, jag har anmält mig till omtent och tittat på rubriken på anatomikompendiet.. haha! annars har jag mest tagit det lungt, varit med vänner, varit upp länge och sovit länge, fotat en hel del osv.. alla väskor är packade, nu är bara frågan hur allt ska rymmas med.. jag tror jag sätter syrran fastbunden på taket ;) näe.. skoja!
 
Enligt mina planer.. JA, jag har alltid planer, så ska jag befinna mig i lägenheten klockan 6. sen ska det packas upp, plockas och pysslas, bäddas nytt i sängen, köra igång en eller två maskiner med smutskläder, göra i ordning till måndag, duscha och sova! det är mycket på gång, med det är då jag trivs som bäst ;) mittiallt tar jag fram dammsugaren och golvmoppen på en svängom också ;) ha en bra söndag allihopa så hörs vi då vi hörs!

JAG VILL HAA !!

så jäkla snygga skor, med nitar, finns bla. på have2have & bubbleroom.. jag SKA ha dom!
KÄÄR

2013 ♥

Hej och håå, sedan ja skrev här senast har det bl.a. gått och blivit ett nytt år. hela måndagen gjorde jag salta snittar (laxröra på malaxlimpa, tunnbrödsrullar med skinkröra, smördeg med skinkröra i osv...) och mellan varven när jag blev trött av att stå satt jag och mös i mina stickade sockor framför tv:n. det blev också några nyårscupcakes (vanliga chokladmuffins+ vitchoklad-limekvarg inuti) MUMS! på kvällen gosa jag med alla katter jag fann i huset (vi har numera 6 st), robb kom hiit för att fira nyår med oss, vi körde lillasyster till jeppis, vi titta på en film och inte så mycket mer :) hmmm.. gott nytt år på er då!