Fredag..

.. för er som inte visste det! Hej på er. för tillfället sitter jag i pappas kontor och ska renskirva en fysikuppgift. jag vaknade verkligen på rätt sida imorse, för hela dagen har flytit på såå bra. hade det inte varit så hade jag inte suttit här och gjort läxor en fredagskväll kan jag säga er! just nu känner jag bara att det ska bli skönt att få en sak mindre att fundera på och fokusera på annat istället!
 
Dagen började med sovmorgon, vilket jag tycker alla dagar borde börja med (iallafall varannan, snälla, någon?) det gör ju ens dag mycket bättre. vanliga mornar stiger jag upp alldeles för sent för att hinna med allt jag borde göra. hrmm. jag hade en tid för hälsokontroll imorse 8:30 så jag hoppade på cykeln och for dit. allt som det ska, jag har bara lite för lågt blodtryck och svankar aningen för mycket.. då jag var klar var det ännu en timme tills skoldagen börja, så jag for in till stan en sväng och köpte lite smått och gott. kl 10 var jag vid skolan, vi skrev prov (som jag inte alls hade hunnit läsa till, inte ens lite) och det flöt på huur bra som helst, supernöjd! sen cykla jag hem igen och packade mina väskor och så for vi hem till monäs där vi befinner oss denna helg. vi har ätit god mat, varit i bastun och nu sitter jag här och är duktig (obs! en fredagkväll) nu ska jag ta itu med uppgiften, imorgon blir det tidig väckning så jag hinner med allt jag vill få gjort.. och på shemat står bl.a. hemtent i hälso & socialvård, och så är det ju LILLAJUL också :D ni ska ha en supermysig fredagkväll allihopa. godnatt ♥

Teater!

Skönt att anatomiförhöret är över. ikväll ska jag inte ens lägga en tanke på skolarbeten!
kavajen är på, och nu drar jag iväg på teater :) next to normal, heter den.

En liten tankeställare


Onsdag

Vaknade inatt med världens huvudvärk. då jag äntligen hade somnat om var klockan kanske 2 eller halv 3. det var inte värst trevligt då alarmet väckte mig igen lite över 7. dessutom mådde jag inte så värst bra, så idag har jag stannat hemma! steg upp runt 10 och började penicillinkur dag fem. nu återstår fem dagar kvar så får vi hoppas att det har hjälpt.

Som sagt, jag är hemma idag och tänker vara det resten av kvällen också. som bilden säger så består min onsdag av att läsa till anatomiförhör som jag har imorgon vid novia!  jag har även varit lite hemmafru och tvättat kläder, diskat och myst med piff & puff. nu ska jag söka mig tillbaks in i mina anatomipapper, hej så länge!

Glöggkväll

Igårkväll blev det glöggdrickande med mina klasskompisar. vår moddelärare hade även bakat pepparkaksdeg-fyllda chokladcupcakes, mums! det blev även lite frågesport och Alias förståss.. 

Tisdag!

Det har varit en tung dag. några timmar med powerpointpresentationer på förmiddagen, lunch, och mikrobiologi hela eftermiddagen. jag kom nyss hem och har slängt mig i soffan för att vila en stund. väntar för tillfället på att mannen i huset ska komma hem, så ska vi laga mat. sen ska det läsas till anatomi-förhör och sen drar jag iväg till brändö med mina klasskompisar på glöggkväll :) mysigt! vi får höras senare, ha en kul kväll allihopa!

Gav den gråa naturen en chans.. del 2


Gav den gråa naturen en chans..

.. tog ut kameran och sökte färg i naturen. bilderna är fotade med nikon D90 och 50mm /1,4

Piff kan också vara söt!

Såhär ser det ut ungefär varje kväll hos oss. puff som ligger och myser i soffan, sötnos ♥

Dagens


HH

Struntade i att jag hade stegring och angina och gick ut och fotade lite. robb tyckte att jag ockå behövde få vara med på bild, så här har ni mig! och mina nya helly hansen favoriter :) otroligt bekväma måste jag säga! brukar inte ha bruna skor, men dessa trivs jag i :)

24.11

Det är en månad till jul idag och jag har inte köpt en endaste julklapp ännu. och NU, vill jag ha snö!!

Trevlig start på dagen..

Var på ett besök till hvc imorse för att få reda på vad som gått snett i min hals. det togs halsprov och de beskådade min hals.. det slutade med att jag kom hem med penicillin. nu har jag pussförbud i flera dagar.. hej angina!

Helg!

Äntligen lite ledigt! det har varit en tung vecka, främst för att jag är förkyld och annars bara trött. jag vaknar bara senare och senare varje morgon och dessutom är jag uppe senare å senare om kvällarna.. jag får väl skylla mig själv gissar jag! dagen har bestått av skola från 8 - 15 och efter många om och men kom vi oss till monäs och nu är vi i kovjoki där vi ska tillbringa helgen. jennifer och vincent är här, vi har just druckit te och kaffe.
 
Är det något jag ska göra denhär helgen så är det att sova länge på morgonen! jag har två mornar på mig och jag tänker passa på! morgondagen kommer bestå av att göra skolarbeten.. kul? okej, det var allt för ikväll. godnatt!

Det senaste..

Hej på er! senast jag skrev hade jag varit på koncert till ritz. vad har hänt sen dess då? det blev helg, och helgen tillbringade vi hemma i monäs. fredagen bestod av bastu, lördagen bestod av skolarbeten, huvudvärk, bio på kvällen (breaking dawn part 2 som var suuper!) sen resten av helgen bestod av magsjuka vilket inte var så trevligt. i måndags var jag hemma för säkerhet, sen har jag tagit itu med lite skoluppgifter, myst med katterna, fuskat med mitt bullagodisdessertersöttglass-strejk och ätit chips.. fyy! snart är det helg, vilket ska bli skönt. tror inte att jag hade mer att tillägga ikväll så hej med er och så hörs vi då vi hörs (då jag orkar uppdatera) godnatt! 

Joe Lynn Turner

Var ikväll på koncert till ritz tillsammans med lillasyster, mamma och pappa! det var fullsatt och Joe lynn turner var suuper!  

Farsdag ♥

Söndag och farsdag, och jag har tillbringat dagen i monäs med min familj och firat pappa med farsdagskort, god mat och tårta till efterrätt, sen somna pappa på soffan! nu är vi tillbaks i vasa igen och tittar på solsidan för tillfället. vi hörs senare, godnatt!

Okej.. snart hörni!

Det var ett tag senn jag skev sist, men nu under de senaste dagarna har jag börjat få tillbaks lite blogglust, vilket jag inte haft på MÅNADER kan jag säga er. så nu tänkte jag att jag sakta men säkert skulle börja på igen och hoppas att ni vill fortsätta läsa osv.. jag har en hel del ovisade bilder på lager, även lite filmtips och musiktips, och så vill ni säkert veta vad jag pysslat med under den tid som jag inte skrivit. ny design ska det också bli, helst så fort som möjligt! hej sålänge :)