Jobbat hela dagen

Det märks av i kroppen och knoppen när man jobbar en timme längre än vanligt. ryggen och fötterna är ömma och jag skulle verkligen inte ha emot att ta en tupplur före kvällsmaten. ikväll ska vi grilla vid villan, så det blir bra! efter det har jag inga mer planer för dagen, men något lär säkert dyka upp förr eller senare! lite bilder kommer kanske mot kvällen (eller inte) så håll utkik :)

Tre filmtips

Ett tag sedan jag filmtipsade nu så tänkte att jag kan göra det nu. 1. Riddick, den började vi se i söndags och ska fortsätta med den på fredag. rätt så spännande action-scifi film om ni frågar mig :) 2. Maleficent, oj vad jag skulle vilja se den! värt att tipsa om även om jag inte sett den än tycker jag. någon av er som sett den, och vad tyckte ni isåfall? :) 3. Edge of tomorrow. denhär tittade jag och robb på på bio för någon helg sedan. väldigt bra var den :)


Lite bilder är ju alltid trevligt ♥

Internet har varit borta en stund här för oss, men nu är det tillbaka igen så nu passar jag på att dela med mig av lite bilder från helgen. på midsommarafton var vi som sagt på villan. det var väldigt kallt och blåsigt på kvällen, men jag for ut och fotade lite hav med lång slutartid. det är väldigt kul att trixa med lång slutartid och jag kan hålla på en evighet. resultatet, när vattnet ser så mjukt ut, gillar jag! här hade jag inte ett stativ, men borde nog ha det nästa gång.



Vad är en midsommar utan blommor? här under är en bild på villavägen när solen lyser fint. de lila blommorna hittade jag nere vid stranden och tyckte de såg så fina ut. jag låg kanske en timme i gräset och fotade blommor, hehe.





På söndagkväll for jag, robb och min lillebror och fiskade. lillebror fick napp mest hela tiden, men för det mesta var det bara små abborrar som nappade och dom fick fortsätta simma en stund till. längst in i byn, vid skatan, är det väldigt fint på sommarkvällarna. att bo nära vatten är verkligen härligt ♥



Sent inlägg

Tänkte uppdatera här lite kort om helgen som varit före jag går och lägger mig. det har ju varit midsommar och i torsdags for jag och robb till vasa på lite ärenden och i samma veva passade vi på att sova en natt i vår stora mjuka säng. på fredagen, midsommarafton, stack vi iväg till villan på kvällen och grillade och åt gott, med jordgubbstårta till efterrätt :) lördag jobbade jag från halv två till nio och efter det blev det inte gjort så mycket eftersom jag på söndag jobbade från sju till två. men på kvällen for vi och fiska och sedan titta en film.
 
Idag har jag varit ledig. sov länge. varit till vasa en sväng. städat och fixat här hemma. nu tänkte jag lägga igång någon serie, för jag är inte speciellt trött ännu, och jag är ju faktiskt ledig imorgon också, så jag tycker jag får sitta uppe en stund till :) ska gå igenom lite bilder imorgon så då kommer lite bildinlägg. godnatt på er!

Onsdag

Ni som brukar gå in på min blogg om dagarna har kanske märkt att det endast gått med lösenord de två senaste dagarna, jag har nämligen försökt mig på en ny design- utan framgång. så nu la jag in de gamla koderna igen så fortsätter jag en annan gång när jag har tid. att pyssla med bloggkoder är bara ett enda helvetes jävla skit, om ni frågar mig.

Jag har varit ledig från söndag till tisdag men har idag varit på kvällsskifte och dessutom på en ny avdelning. så, nu är det bara att gå och lägga sig efter kvällsskiftet, så man orkar upp till morgonskifte imorgon. först tänkte jag kort bara skriva av mig lite. det var ett tag sedan det var helg, men tänkte ändå skriva om helgen som var. på fredagen var jag ledig och kvällen tillbringade vi i nykarleby med vincent och gänget. på lördag jobbade jag morgon och på kvällen for vi ut och körde lite. på söndag var vi ute en hel del och på kvällen for vi och fiskade. här under är lite bilder :) tack och godnatt!


 
 
 
 

Lite om det senaste

Det var ett tag sedan jag skrev senast. orsaken är sommaren. förra veckan var det så fint väder så jag har inte ens lagt tanken på bloggen en sekund ens. förra onsdagen var vi på shopping till vasa hela dagen. sedan njöt jag bara av att vara ledig och på helgen var vi i kovjoki och hade det bra. lördagskvällen bestod av bio med robb och sedan var vi med ett helt gäng goda vänner till klockan 3 på natten. i måndags började jag sommarjobba inom ett helt nytt område och det går riktigt bra :) idag och imorgon är jag ledig och jobbar lördag igen. imorgon åker jag iväg till kovjoki för att tillbringa helgen där. tänkte bara informera, för troligtvis kommer det ingen uppdatering på ett tag nu igen om jag känner bloggaren i mig själv rätt. 

Stubben

En kväll förra veckan hoppade jag, pappa och mina syskon i båten och for till stubben på ett mycket vågigt hav. det var mycket trevligt där trots att det var ganska kallt. vi hade upp en brasa och grillade korv och åt jordgubbar. sedan for vi hemåt igen på det vågiga havet.


Det är alltid så fint på stubben, och när vi var dit förra veckan upptäckte jag två nya mysiga platser att fota på. stubben är absolut en plats att besöka :)

 

Om tisdagen

Det har varit en varm och skön sommardag och jag har spenderat halva dagen på villan. hela kvällen har jag spenderat i nykarleby på enjo-demo party hos jennifers. trevligt trevligt :) jag köpte mig en olivtvål också för att iallafall lite komma in i denhär enjo-grejen. naturvänliga städateraljer från höger till vänster. något som faktiskt är väldigt viktigt egentligen, synd bara att det är så dyrt! men jag ska absolut börja bli liiite snällare mot naturen när det gäller rengöringsmedel osv..

Imorgon blir det Vasa. shopping står på shemat, och så ska det ju bli väldigt skönt att besöka lägenheten också :) något mer hade jag inte att komma med ikväll. och ja, bilderna har egentligen inget med dagen att göra, men äppelblommorna är ju bara för fina. det blommar för fullt hos oss just nu :) godnatt!



En sån där fin söndag ♥

En perfekt söndag. innehåller att vakna upp bredvid sin älskling och se att solen lyser. man kan sola hela dagen för att det är så varmt. åka till villan en sväng för att kolla läget och sedan ta en svängom på grusvägar i kantlax när man ändå är på gång. äta leftovers av smörgåstårta till förrätt och sedan äta grillspett utomhus. oo den doften när man grillar. hoppa i bilen och köra till "skatan" och fiska.. igen :)) robb får en stor gädda som han sedan släpper tillbaks. överlycklig att ha fångat en fisk är han. kvällssolen är härlig och inga myggor stör ute vid sjön. avslutar kvällen med en dusch och ett avsnitt lost. 


En av de bättre söndagarna :) oo du härliga sommar! vad är det bästa med sommaren tycker niii? är det alla bär, sena kvällar, villan, fiske, att jobba, varma kvällar, myggor, blommor och grönt, att ha fina klänningar ?? berätta! ♥