Glada vappen!

Här sitter jag i mitt rum och plockade nyss fram min yrkes-mössa! får man ens ha på sig den ute bland alla vit-mössade människor? inte? då har jag det iallafall! :D den är ju ändå mycket snyggare än den vita :) hur som helst, igår blev jag galen då jag hittade en sax, så jag klippte lugg. visst är jag söt? ja, förut var luggen ner till hakan, så nu kan jag se igen. jamen, glada vappen på er fina bloggläsare :)

Ännu en buzzador-kampanj på gång

 
Har inte ens hunnit testa hälsans kök- produkter förrän jag får mail om att jag kommer få ett paket med veet,
vax-produkter att testa! kommer även att finnas med att delas ut till vänner, så säg till ifall ni vill ha!
kommer finnas allt från ansikthårborttagnings grejs till större grejer, återkommer mer senare :)

Lite nya bilder!

Kommentera gärna :) ♥

Senaste nytt

Jag har inte dött, jag har bara haft mycket annat för mig och inte alls hunnit med bloggen! söndag-onsdag var jag på musikturné i uleåborg, det var kul och spännande! i fredags var jag längre i skolan än vanligt, och kvällen tillbringade jag med Angelica och Tobias :) i lördags for jag hem till monäs och en hel vecka ledigt har jag nu! suuper. känns nästan som jag fått sommarlov, men tyvärr inte.

Snart är det första maj också, tänk vad fort tiden går! det är inte alls länge kvar till avslutningen nu, och det är mycket man vill hinna med före det :) ja.. nu i skrivandets stund sitter jag också och redigerar lite bilder och bara tar det lungt. vi hörs kanske senare, ha det bra! ♥

På gång just nu

En hel del är på gång just nu. ringer som en galning om sommarjobb vilket inte är det lättaste. jag vill ha sommarlov, eller iallafall att få åka hem eftersom jag blir särbo efter kommande vecka, vilket gör mig ganska ledsen.. och jag känner ensamheten komma smygande redan. karn slutar skolan nästa vecka och börjar sommarjobba. suck! nåjaa, kanske jag har några snälla vänner som vill göra mig sällskap nu som då?! nu på söndag åker jag med min klass upp till uleåborg och ii för att leka artist några dagar. musikturné, det ska bli spännande!

Nu blir det lite buzzning igen!


Ja, jag ska alltså få hem ett presentkort denna vecka för att gå och handla och testa hälsans kök- produkter. mittiallt får mina närmaste testa också om de är riktit snälla ;) hmm, ja.. spännande! ska hålla er uppdaterade vad jag tycker då jag testat :)

Musiktips ♥

Längesen jag hade något musiktips på bloggen sist, har liksom lämnat på något vis. iallafall, idag fann jag Volbeats nya album på spotify. gissa vilken lycka :) det ska ni ta och lyssna på! kan ju bara hända att jag är helt efter också, men senast jag försökte se om de hade något nytt album var förra veckan, så på spotify är det nytt iallafall! det är många som ogillar Volbeat, men jag är ett stort fan!

Min torsdag..

Idag har jag varit på lite ärenden. vädret har varit underbart. jag har varit på loppis ikväll, råddigt och äckligt är vad jag tycker om loppis.. ush! och så har jag förstås myst med katterna. jag har ätit glass med färska jordgubbar. nu sitter jag och planerar en bildanalys och äter salta nötter. imorgon efter skolan åker vi hem till monäs, ska bli skönt med helg! ska bara ta det lungt och göra sånt som jag känner för :)

Mer bilder på J & J!

Det var en tid sen jag visade bilder på Jennifer & Johan nu. Jag gav bilderna åt dem i helgen då vi var på besök,
så nu tänkte jag passa på och visa lite fler här på bloggen!
Vid fotograferingen höll vi hus runt munsala kyrka. ett mycket bra fotograferingsställe var det :)

Kort kvällsinlägg

Måndag måste nog vara sämsta dagen i hela världen. det finns inte mycket bra med måndagar, och denna måndag har varit en enda stor huvudvärksdag. jag har gått runt med huvudvärk från morgon och ännu är den kvar. dagens bästa var att få veta att man blivit godkänd i anatomitenten, och veckohandlingen med karn min. nu ska jag äta pannkaka och sedan gå och lägga mig. godnatt fina läsare!

Ännu lite bilder..


Och jag som hade vårkänslor.. de har försvunnit till andra sidan jorden idag. här i vasa snöar det för fullt och jag känner att jag borde vara en björn just nu och gå i ide. jag börjar verkligen bli trött på vintern nu. jag vill ha vår, blommor, skinnjackan, vårskor och allt annat fint som hör till våren. om jag hade superkrafter skulle jag smälta bort varendaste liten snöfläck just nu.. SUCK!

Det har iallafall varit en bra helg med fint väder annars. igårkväll var jag och robb på kvällsbesök till nykarleby, lika trevligt som vanligt! nu är jag trött och skulle kunna gå och lägga mig, tror jag gör en kopp te åt mig och sätter mig i soffan resten av kvällen. godnatt, vi hörs!

En tuff en!


Facebooksidan är uppdaterad!

ny omslagsbild på facebooksidan, borde försöka uppdatera mer där. men iallafall, följ mig där också, gott folk!

Tuffa favoriter!

Två coola/tuffa favoriter från fotografringen med Sara. platserna vi var på var ruinerna i gamla vasa, verkligen bra ställe att fotografera vid. det är så fint där på något vis! andra stället var hovrätten och dess trappor. vad tycker ni?

Fyra från i torsdags!

Nikon D90-Nikkor 85mm/1,8 & Nikkor 50mm/1,4.. använde mig av två av de bästa objektiven i torsdags på fotograferingen. 85:an är verkligen superbra vid porträttfotografering, hade ju det också på förlovningsfotograferingen. älskar det! btw, har ni sett vilken snygging där uppe på bilderna? ;) hoppas ni gillar dom :) det är ju ändå till en stor del andras åsikter som gör en bättre hela tiden! så kommentera gärna!

Verkligen skönt med helg!

Sitter i kovjoki med en filt runt mig och dricker te. sitter också och redigerar bilder på samma gång och nästan somnar framför datorn. det blir nog snart läggdags tror jag. Men oj vad skönt det är med fredag och helg. och oj vad skönt det är att inte behöva sitta och läsa till tent. jag behöver bara hoppas på att jag är godkänd nu! det bästa just nu är känslan att jag kan sova hur länge jag vill imorgon, och det tänker jag minsann göra också! denhär helgen tänker jag mest ta det lungt, vila, och bara göra sånt jag vill! inga måsten är välkomna..

Helgen började iallafall bra. det har ju varit fint väder precis hela veckan och idag, fast jag hamna att skrapa bilrutan imorse, kände jag massor av vårkänslor. jag har ju också invigit min skinnjacka fast det ju nog är lite kyligt ute ännu. men ändå!  nu ikväll var jag och robb på revy till jeppo och det var riktigt skoj. hade inget mer att komma med nu men vi hörs, godnatt på er! ♥

Mer bilder från gårdagens fotografering!

Den andra bilden har redan blivit en stor favorit från fotograferingen! solen höll på och gå ner, så ljuset blev väldigt fint i bilden!

Fotografering med min vän Sara ♥

Idag på eftermiddagen och halva kvällen blev det fotografering med min fina vän Sara! temat blev lite rockigt, och vi hade roligt tillsammans som vanligt :) så nu vet ni hur en del av min helg kommer se ut, ja, bildredigering! godnatt fina läsare ♥

Actions i photoshop

Testade nyss lite actions (alltså filter, kan man kalla det, typ som i instagram) i photoshop efter att ha sett ett otroligt bra photoshoptips på emmas blogg! laddade ner dessa från devinart.com, ni ska absolut testa :) hur kul som helst, och det finns ju massor med fina effekter!

Lättad

Har hunnit med en hel del idag känns det som och jag känner mig inte ens stressad, vilket jag brukar göra vid sånahär tillfällen. istället känner jag mig lättad på något vis och det känns bra. jag har hunnit ha några timmar immunologi vid novia, jag har suttit och läst på anatomitenten (hela eftermiddagen!) som vi har imorgon och jag börjar ha det mesta på klart nu, hoppas jag iallafall. mitt egna recept på sej i ugn har jag också hunnit med, och det blev godkänt av mannen i huset också :) nu tror jag bestämt att jag lägger anatomipappren till sidan en stund och tittar igenom dem ännu en sista gång före jag tar natten. sitter ändå och leker i PS för tillfället ;)

J ♥ J

Jag fick klart redigerat förlovningsbilderna idag. det ville du väl höra jennifer? ;) iallafall, dethär får bli sista bilderna tills de fått se alla själva! testade första gången att fota porträtt i motljus och jag är faktist rätt nöjd med resultatet :) fin effekt vid sånahär porträtt tycker jag. 

J ♥ J

Här kommer ännu en mysig bild på J&J från igår! även denna är en av mina favoriter, så hoppas den gillas!

Söndagens utflykt

Nu kom jag på att jag ju helt och hållet glömt att önska en glad påsk till er, så det gör jag nu. lite sent men ändå. jag har iallafall haft ett bra påsklov och nu är vi tillbaks i vasa igen. veckan kommer bestå av skola, tentläsning, tent, fotografering i rocktema med sara (kan knappt vänta!) och efter det blir det massor med bildredigering både från idag och kommande torsdag. kul med redigering tycker jag!

I söndags for jag och pappa ut på skoterutflykt på isen. ett besök till stubben och lite andra ställen också. uppfriskande och fint :)

Ekorren bakom huset

I helgen då vi var ute på lite frisk luft fick jag syn på en ekorre bakom huset och stod länge och titta och fundera om jag ska hämta kameran eller inte, att den säkert skuttat iväg då jag kommer ut igen. men icke, den var kvar och där stod jag fem meter ifrån den. 70-300 var på, och bilden är också lite beskärd och kanske en aning suddig? rätt nöjd är jag ändå :)

Förlovningsfotografering med J & J

Imorse var jag och fotograferade förlovningsbilder åt jennifer och johan. det var kul, de var spralliga som vanligt vilket är bra för mig som inte är så van vid porträttfotografering. här ovan har ni iallafall en av mina favoriter från dagens fotografering. vad tycker ni? :)