Ursäkta cam-bilderna..

.. men jag har klippt mig!! är suuupernöjd :)

Musiktips!

Tuuuusen år (läs: sen i somras) sen jag hade musiktips (filmtips också för den delen) hör på bloggen! så här har ni nu lite av det som finns uppskrivet i min lilla bok.. varsågoda!
 
1. Maroon 5 - payphone
2. Svenska björnstammen - dansmusik
3. Linnea Henriksson - lyckligare nu
4. Coldplay ft. Rihanna - princess of china
5. Sean paul - touch the sky
6. Kelly clarkson - dark side
7. David guetta - i can only imagine
8. Justin bieber - all around the world
9. Cheryl cole - call my name
10. Guru project - this is the night
11. Nomy - a dream for the weaker
12. Remady - single ladies
13. Boyce avenue - just a kiss
14. Taio cruz - troublemaker
15. Familjen - vi va dom

Stjärnhimmel och Norrsken!

Pappa har fotat alla bilder!

Halå!

gårdagen bestod av storm här i vasa. man blåste nästan iväg fastän man satt inomhus! jag har inte alls haft någon blogglust.. jag har liksom inget att skriva om känner jag? hmm, återkommer när jag har något kul att berätta :)

Bilder

.. från förra helgen :)

Hej fredag!

.. hej regniga fredag! hade skola från 8:20-12:00 och efteråt cykla jag in till stan och var inne på bl.a h&m och gina tricot. från båda ställen kom jag hem med några plagg. nu är jag hemma och sitter för tillfället bara och lyssnar på musik och busar med piff & puff. på tal om dom, så här är lite nya bilder! :) våra små tjejer ♥ de växer så fort och iallafall puff har blivit en riktig tjockis :)

:):)

wohoo, sitter i skolan för tillfället och har nyss haft körsång. snart börjar fysiken..
Ikväll blir det första sportmatchen för i höst, ska bli skitkul :D

Min helg!

Helgarna går nästan alldeles för snabbt. man hinner knappt komma hem så ska man tillbaks till Vasa. denna helg har det iallafall (i fredags) varit kalas vi villan, eftersom min kusin fyllde 14 år, så grattis till honom än en gång! igårkväll for jag och robb till Mickis på feest och idag steg jag upp ganska tidigt och for ut med kameran en sväng eftersom jag aldrig hinner det i vasa känns det som.. jag borde verkligen gå ut och fota mer så jag inte tappar intresset! nåjaa, ikväll åker vi tillbaks till Vasa, imorgon är det måndag.. ny vecka med nya möjligheter. bl.a så ska mamma vara hos oss hela veckan, så det blir väl trevligt.. gissar jag? :) nu ska vi äta, vi hörs senare! och här under har ni mig...

Inget nytt..

Här sker inget nytt egentligen.. vi har skruvat upp två hyllor i lägenheten, jag har varit på filmkväll med gänget, det är bra här i vasa, piff och puff har det också bra här i staan :) och här har ni lite dagsfräsha bilder på dom! våra små sötnosar ♥

Back in Vasa

Vi kom tillbaks till vasa runt 7 ikväll, jag har plockat och fixat och slukat chips.. jag borde få stryk, eftersom jag ju strejkar ;)
Nu ska jag läsa på lite engelska ord, se på tv och sen gå och lägga mig! ny vecka med nya möjlighet imorgon. godnatt ♥
Hip hip hurraaa för mobilbilder ..

The lucky one

Jag säger bara en sak om denhär filmen och det är att ni måste verkligen se den! ♥

Villaavslutningen i bilder..

Fint väder, bra sällskap, god mat, båtutflykt, bada balja, raketer och norrksen. det var villaavslutningen i ett nötskal :)

Vattendroppar


Löv