Min helg ♥

Hej. nu börjar det snart bli läggdags för mig men först tänkte jag skriva några rader till er. jag lever fortfrande, jag har bara inte hunnit.. och inte orkat heller för den delen, uppdatera här. har haft massor med roligare saker på gång denhär helgen. såå, vi tar det en gång till..

Fredagen: shopping efter skolan. kvällsmat tillsammans med maja och tobias. Doo Bop på kvällen, följt av en sväng till omalleys.
Lördagen: väckning halv nio - till skolan på kör(sång)övningar (från kl 10-16) inför påskens uppträdande. sen på kvällen kom maja, sofia, tobias och minna hit en stund så firade vi minna som fyllde 20 år (grattis i efterskott ♥) vi titta på tv och hade skojiga diskussioner. sen sov minna över, vi låg och prata om precis allting i en evighet och somnade vid halv 4 ungefär.
Söndag, idag: Konstigt nog var varken jag eller minna trötta imorse fast vi lade oss så sent natten före. idag har vi också övat med kören från 10-16. sen efter det har jag handlat mat, sovit, fixat bilder, duschat och bloggat. wohoo! vi hörs igen imorgon.. godnatt.

Kommentarer
Postat av: alexandraeriksson [fotoblogg]

Svar: Tack!



Älskar bilden i headern, superfin!

2012-03-19 @ 09:50:18 / URL: http://alexandraeriksson.se/
Postat av: Felicia Johansson

Tack så mycket! Mysiga bilder här med :)

2012-03-20 @ 22:18:07 / URL: http://feliciavendela.webblogg.se/

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)


Din Bloggadress:


Din Kommentar: