De senaste dagarna.

Det är mer än en vecka sen senaste uppdateringen här på bloggen så nu tänkte jag att det vore dags för ett litet inlägg om vad jag riktigt gjort de senaste dagarna! på onsdag var jag sista dagen på dagis, torsdagen bestod av praktikseminarium och på fredag var det heldagsföreläsning i skolan med rubriken daghem utan mobbning, och så fick vi även kompisväskan! ska bli spännande att få börja använda sig av materialet sedan! 
 
 
 
Igår var min mamma och pappa hit och jag och robb var med dom på stormässan i botniahallen. fick med mig hem någon enstaka broschyr och en fuktighetskräm. På lördagkvällen bokade vi två biobiljetter och for på fast and furious 7. den var riktigt bra tyckte jag! Idag på eftermiddagen var vi ut på en 27 kilometers skön cykeltur. solen värmde riktigt ordentligt! då vi kom hem blev det så småningom kvällsmat och efter det har jag pysslat på balkongen. jag har duschat alla utemöbler, tömt balkongen och därefter sandpapprat trägolvet, torkat av och sedan oljat in! sedan ska allt ut på balkongen igen då golvet torkat. sedan kommer vi börja på med några balkongprojekt såfort robb haft sin slutarbetes-presentation.
 
 Blåsippor längs vägen under dagens cykeltur ♥
 
 
Nu väntar duschen och sen soffan! imorgon börjar en ny vecka, vilket för mig innebär resterande 6 veckor av praktiken på Carl&Carolina här i stan. spännande! 

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej !

Vilka fantastiska bilder du har tagit på blåsipporna. En av mina favoritblommor. Bläddrade vidare i din blogg och gillade det jag såg. Favoritmarkerade, kommer definitivt hit igen.
Ha en bra kväll
Anna

Svar: Tack så mycket :) kul att höra!
Linda Sjölund

2015-05-13 @ 17:33:50 / URL: http://missaiv.se

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)


Din Bloggadress:


Din Kommentar: