Om en helt vanlig tisdag

 
Vanligtvis brukar jag sova som en stock när robb pussar hejdå och åker iväg till jobbet, men imårse vaknade jag före honom och kände mig hur pigg som helst trots 5 timmar sömn. låg kvar i sängen och gosade med piff och puff och så steg jag upp klockan 7, åt frukost och gjorde mig klar i lugn och ro. vanligtvis brukar jag snooza alltför länge och stiga upp lite före 8 när jag ska vara i skolan en halvtimme senare. istället hann jag tilomé titta igenom lite nyheter, instagram, facebook och jodel. inte för att det är nå viktigt men..
 
Alltså Jodel, vilken beroendeframkallande app! ladda ner den i söndas och tycker att det är så underhållande att se vad alla skriver där. Det är svårt att förklara vad den går ut på, så testa ladda ner den. även om jodel är till för att få vara anonym, så har jag inte ännu sett att någon skulle mobba eller kränka någon annan. inte i vasajodeln iallafall. så det är väl bra antar jag! Någon annan som laddat ner appen? om man råkar ha haft en dålig dag och inte kan få fram ett enda skratt någonstans ifrån, lovar jag att jodel is the place! haha..
 
Okej tillbaks till dagen. jag har haft en lååång skoldag idag. kom just hem faktist och känner mig riktit tung i huvudet. det känns som att man inte hinner med något annat när man har långa skoldagar. klockan är snart 5 och det är mörkt som mitt i natten. tycker det är dags för några meter snö nu så vi får lite ljus! nu ska jag laga middag och så skulle det faktist vara skönt med en cykeltur. sedan kommer nog resten av kvällen att gå åt till tentläsning. Hoppas alla haft en bra dag!

Kommentarer

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)


Din Bloggadress:


Din Kommentar: