Ledig fredag med fint väder och norrsken

 
Jag tycker att jag har varit  g a n s k a  duktig med uppdateringen här på bloggen den senaste tiden, men denhär veckan har den nog varit usel, det vet jag. Jag har jobbat måndag, tisdag och onsdag och i torsdags hade vi övning inför dimissionen i skolan. så jag har med andra rod inte haft något intressant att uppdatera bloggen med. men igår var både jag och robb lediga från jobb och allt annat så vi tog oss en lång sovmorgon och vaknade till solsken. så glad man blir av att se solen! planerna för dagen var inte många, bara att fara en sväng in till stan för att köpa en födelsedagspresent, sedan en cykeltur och sist fredagsmys hemma. en perfekt ledig dag med andra ord.
 



Inne i stan var det inte så farligt mycket folk som kan skulle kunna tro såhär före jul. skönt!





Julbocken inne i stan





Inne i saluhallen var det som vanligt dendär julkänslan och stämningen som bara finns i saluhallen. så mysig på något vis.





Vi missade solnedgången tyvärr, och det såg ut att börja mulna..





Endast lite klar himmel syntes långt borta..





Efter 15 kilometer på cykeln var det skönt att vara hemma igen. man höll ju på att frysa skinkorna av sig. hursom helst var det riktigt uppfriskande och välbehövt. hemma igen blev det middag, tv tittande resten av kvällen (idolfinalen) och såklart lite glögg och pepparkakor. avundades Marias bild på norrskenet och hoppades jag skulle få en glimt av det genom köksfönstret. och se, där var det! jag som redan hade bytit om till pyjamas böt snabbt om, tog kameran, stativet och robb under armen och körde iväg till brändö för att fånga det vackra fenomenet på bild ännu en gång. synd bara att det ska vara så mycket lampor som stör i städer. det skulle bli mycket bättre i monäs. på landet. enda lamporna som stör där är lamporna vid fiskehamnen i vexala, hehe..





Som tur var norrskenet ännu kvar då vi kom till fotoplatsen på smulterö. där dansade det så fint över himlen..





Testade också på ett annat fotoställe, vid brändö hamn. där finns det iallafall ett par träd som kan bli fina på bild tillsammans med norrskenet.


 
 Har kvällsskifte ikväll och även imorgon. robb flyger också iväg till alta imorgon igen och är borta en vecka.. så, så ser min helg ut.

Kommentarer

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)


Din Bloggadress:


Din Kommentar: