Full fart framåt ♥


Det har gått några dagar sedan senaste uppdatering men jag kan lugnt meddela att jag inte gjort något annat märkvärdigt än att jobba under veckoslutet. och så var jag på fågelskådning till storsand med pappa och lillasyster på fredagen.. sov över i monäs en natt också. En hemsk terrorattack drabbade ju grannlandet Sverige i fredags och min första tanke var: "fy vad hemskt!" min andra tanke som mittiallt slog mig var: "Men! Robb är ju i Sverige just nu."..  hoppas han kommer sig tryggt hem imorgonkväll så jag slipper oroa mig.
 
Puff står och spanar ut och är nöjd att inte behöva blöta ner tassarna i detta klottväder / Piff som ligger och myser tätt intill mig
 
 
Idag har jag haft finbesök här i Nykaabi av bästaste Sara och Wilton ♥ det var alltför länge sedan sist och verkligen så roligt att få utbyta några ord med henne. Wilton, den rätt så nyblivna tvååringen, hade med sig sin trehjuling och cyklade runt med den så att vi fick springa efter. Det var full fart framåt som gällde och däremellan lyckades jag fånga honom på bild också. Nog är han ju allt söt lilla Wilton :)

 

Kommentarer
Postat av: Petra Nordqvist

Så fina bilder :) Gillar ljuset och färgerna

Svar: Tack så mycket fina du :)
Linda Sjölund-Åström

2017-04-12 @ 10:15:29 / URL: http://nordqvistpetra.blogg.se/

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)


Din Bloggadress:


Din Kommentar: