Min Lördag ♥

Hej på er! har pysslat med en massa saker heela dagen så jag har inte hunnit uppdatera här. men nu har jag nästan färdigt med mina sysslor för idag så nu hinner jag skriva några rader. tänkte också att jag skulle visa några bilder i samma veva som visar lite av min dag. jag var uppe redan vid 8 imorse, åt frukost och så satt jag vid datorn hela förmiddan och redigerade förlovningsbilderna klart. sen var jag ut en stund, och resten av eftermiddan har jag skrivit ut bilder. alla förlovningsbilder, samt fyra bilder på Minna som hon ska få :)

Just nu gör jag egentligen ingenting. borde packa inför måndag men har inte orkat ta tag i det ännu. men kanske om jag orkar så gör jag det nu efteråt. senare ska vi säkert se nån film också före vi går och lägger oss. det har varit en bra lördag, får hoppas på en lika bra söndag nu då :) det blir ingen mer uppdatering här ikväll, så ni ska ha det så fint nu så hörs vi igen imorgon nångång :) godnatt allihopa ♥

Kommentarer
Postat av: Angelina

fina bilder!! :)

2012-02-25 @ 23:30:57 / URL: http://leath.blogg.se/
Postat av: Melissa - Livet i ett Fängelse!

Hoppas du haft en toppenhelg :)

Här kom solen äntligen fram efter att ha regnat och blåst bort all snö, nu är det äntligen vår med fåglar som kvittrar och värmande joggingturer :)

2012-02-26 @ 02:44:13 / URL: http://HTTP://LAVALI.BLOGG.SE
Postat av: Yvonne

Hej Linda. Tänkte fråga dig vilken printer du har? Verkar bli bra kvalitet på fotona. Vilket papper skriver du ut på. Ha det gött :-)

2012-02-26 @ 17:27:44

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)


Din Bloggadress:


Din Kommentar: