Lite information..

"Man vet att man är tillbaks i Vasa igen då inte internet fungerar" skrev jag just som status på min fb.. hur man än försöker få det att fungera men nej..! därav den sena uppdateringen.. som sagt, vi är i vasa igen. robb är flitig och pysslar med nya hyllor till garderoben just nu, lite svordomar här och där men nu börjar faktist hyllorna vara på plats, och då är det min tur att lägga mig i, nämligen att sätta saker på hyllorna :) skoj med lite ändring tycker jag! jag tror annars att jag glömt att säga något till er här men min ansökan till Vasas fotoklubb blev godkänd, alltså jag är nu med i fotoklubben "knäppisarna" superskoj :) ser framemot att träffa alla medlemmar snart!

Måndag och Tisdag, lite info till er
Imorgon har jag som vanligt skola, sen ska jag handla och på kvällen har vi "knäppisar" en samling, eller vad man ska kalla det. det imorgon kväll alltså! skulle handla om nattfotografering tror jag :) och på tisdag kväll har jag en studiofotografering tillsammans med Sara och hennes katter. ska bli spännande, och en riktig utmaning tror jag, eftersom katter inte är så lätta att fånga på bild.. men ska bli kul iallafall. så nu får ni alltså se framemot lite nya porträtt bilder på både hennes katter och henne själv. hoppas jag!

Nu ska jag gå och kolla in garderoben och sen så småningom blir det läggdags! och sist men inte minst två bilder till som jag fotade vid villan igår. godnatt på er! vi hörs imorgon ♥ bilderna är fotade med Nikon D90 och Nikkor 16-85mm

Kommentarer
Postat av: ellensjo

sv; Tusen tack! :)

Kram

2012-01-15 @ 22:17:32 / URL: http://ellensjo.blogg.se/
Postat av: IsaMarie

Vilka härliga bilder du har här på bloggen:)

2012-01-15 @ 23:40:39 / URL: http://isamarie.blogg.se/
Postat av: Maj - en bra träningsblogg

vad coola bilder! Ja de låter ju som bra dagar, planerade

2012-01-16 @ 07:59:38 / URL: http://majjohansson.blogg.se/
Postat av: IsaMarie

Tack vad glad jag blev!



Gillar verkligen dina landskapsbilder, fotar aldrig de sj för att jag tycker att de e svårt att få till de. Men du gör de riktigt bra=) Hoppas att du får en härlig början på veckan:)

2012-01-16 @ 10:46:54 / URL: http://isamarie.blogg.se/
Postat av: ann-sofie

fina bilder! :)

2012-01-16 @ 19:17:52 / URL: http://hennesliviordochmeningar.blogg.se/
Postat av: sarah

wow vad snygga foton! =)

2012-01-17 @ 18:57:00 / URL: http://moisarah.blogg.se/
Postat av: B E C C A

Första bilden var jätte häftig!

2012-01-19 @ 14:36:50 / URL: http://beccajonsson.blogg.se/

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)


Din Bloggadress:


Din Kommentar: