Bilder från sådant som varit

 
Jag har ju faktiskt varit ganska dålig på att blogga den senaste månaden, som vanligt. men, det har varit och är projekt på gång överallt, jag sommarjobbar (återstår 2 veckor) med mera med mera. sådär annars har vi det riktigt bra här hos oss. R är ju pappaledig medans jag jobbar, sen kommer hans semester emot någon gång också och ja, när vi kommit lite längre på vårt sommarprojekt här hemma kommer det nog komma upp ett inlägg om det också. Jag har flera inlägg på kommande utöver detta. när de dyker upp återstår att se. dendär tiden vet ni. Nu har faktiskt R nattat Isabelle ikväll, så jag har passat på att gå igenom en massa bilder! 
 
 
De fyra bilderna här ovan är fotade helgen 17-18 maj då vi hade en liten hotellövernattning i Vasa från fredagen och lördagen bestod för min del av körfestival. det var en riktigt rolig helg med fint väder i fina sommarvasa. som jag saknar strandpromenaden ibland! det var så rogivande att gå vagnpromenad längs med havet och det blev hela 12 kilometer! 
 
 
Bild från förra helgen vid villan. det var annars första övernattningen för iår den helgen. pappa hade slipat och målat upp en gammal spjälsäng hemifrån som vi tog dit. Isabelle godkände den minsann och sov gott i den hela natten igenom. hennes lilla hörna i vårt nya rum vid villan kommer bli så mysigt med en sänghimmel och någon tavla och kanske lite bollampor.. 
 
 
Solnedgång och moln
 
 
Utsikten från badtunnan. Isabelle fick bada badtunna första gången och det gillade hon minsann!
 
 
Isabelle hann baja åt många båtar under helgen
 
 
Isabelle och jag ♥
 
 
Förra helgen bestod även av ett häftigt åskväder men även strålande sol.
 
 
Från en mysig grusväg i jeppo
 
 
Några av mina senaste instagrambilder

Kommentarer

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)


Din Bloggadress:


Din Kommentar: