Ett par dagar på Åland

 
Vi (Jag, Isabelle och Isabelles fammo) startade på eftermiddagen den elfte och körde ner mot Åbo med ett stopp på vägen ner. Vi tog kvällsbåten till Långnäs, utan hytt - inget jag kan rekommendera om du har en liten en med dig. Svårt att natta på båten men efter många varv i hyttkorridorerna sov Isabelle tills vi var framme vid lägenheten i Mariehamn och somnade sedan om i sängen. Vi sov till nästan 11 följande morgon och hade en lugn dag att vänta. Sålänge Isabelle sov sin dagsvila handlade vi mat och promenerade runt i Mariehamn. Om kvällarna har vi haft kusinerna på besök och ätit glass. Följande dagar har sett rätt så likadana ut med lite olika aktiviteter, bland annat lunch vid smakbyn, lite shopping, simmat vid mariebad, lekt i lekparker och hälsat på olika djur och såklart gått många och långa vagnpromenader då Isabelle sov 3- timmars dagsvilor. Här kommer lite bilder från dagarna på Åland:
 
 
En gosig bild på Isabelle och mig, En bild på vackra båthus vid nabben, En bild på Isabelle påväg hem från god middag på Indigo,
En bild på en vagnskuttande fammo vid nabben
 
 
Mitt i stora rondellen i Mariehamn var det många vackra höstfärger i växtligheten
 
 
En glad Isabelle trots lite förkylning. här är vi påväg till en lekpark på förmiddagen.
 
 
Nabben.
 
 
Vid sjökvarteret var det lika fint som vanligt.
 
 
 
På lillaholmen. där hälsade vi på både svanar, påfåglar, höns och kaniner. rutchbanan och gungan vid stranden var också skoj tyckte Isabelle. att mata kaninerna med maskrosblad var nästan roligast
 
 
Höst på lilla holmen
 
 
 
 
Vagnpromenad längs strandpromenaden rekommenderas inte om man är ensam med vagn, men är man två kan man bra lyfta vagnen i trapporna och gå vidare. tur att vi var två.
 
 
 
Mitt lilla busfrö!
 
 
Isabelle är det finaste jag vet ♥
 
 
Du och jag ♥
 
 
 
 
 
Min lilla stjärna!
 
 
På tisdagen åkte vi hem igen. vi hade hytt med fönster vilket minstingen tyckte var intressant då man kunde titta ut över vattnet på småbåtarna.
 
 
Hemfärden blev mitt i Isabelles dagsvila. det tog en stund att få henne att somna i sängen i hytten men då hon somnat så sov hon 2 timmar. det var ju ändå rätt bra fast hon inte brukar sova inomhus på dagen. 
 
 
Hejdå Åland, vinkar Isabelle. Hemvägen var tröttsam att köra och Isabelle sov inte så värst bra men vi kom oss hem och har bara varit mest hemma och tagit det lugnt efter resan. Nu hoppas vi att förkylningen ger sig av snart.

Kommentarer

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)


Din Bloggadress:


Din Kommentar: