Barnens rum

 
Tänkte denna fredagkväll visa er barnens rum. Båda har eget rum. Isabelle sover gott i sitt rum om nätterna men lillebror sover ju såklart i vaggan bredvid vår säng än, men det känns ändå bra att ha ett färdigt rum åt honom (vårt gamla arbetsrum) + att vi ju får ha hans kläder i hans egna garderob också. Isabelle gillar iallafall att leka i båda rummen.

 
 
 
 
I samma veva som vi tapetserade om i gamla kontoret, lillebrors rum funderade vi också på att tapetsera om i Isabelles rum.. men det fick lämna tills senare eftersom vi ändå gillar tapeten med stjärnorna. Lillebror fick en tapet från Newbiekollektionen från borås tapeter och i den tapetboken fanns nog en hel del alternativ till Isabelles rum också. Bilderna i inlägget får tala för sig själva :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Har du som bra fotograf tips på hur jag ska få en bra bild på stjärnhimmeln? Jag vill minnas su har fotat en del.. Använder du stativ och hurudana inställningar? Tycker jag får inte ställt rätta inställningar hur jag än har provat.. Tacksam föf hjälp

2020-11-08 @ 19:46:02

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)


Din Bloggadress:


Din Kommentar: