Två veckor hemma med lillebror

 
Idag är det exakt två veckor sedan vi fick komma hem med vår nya familjemedlem, Isabelles lillebror, som ännu inte har något namn annat än lillebror (eller hillibo, som Isabelle säger). Det var en fin dag på många vis, en varm sommardag då Robb och Isabelle kom och hämta hem oss. De fick vänta utanför avdelningen (pga att syskon inte fick komma till avdelningen) och så åkte vi hem. Isabelle var så duktig med sin lillebror från första stund hon såg honom!
 

En sista bild från bb, påklädd och redo för hemfärd! 

 
Isabelle var så stolt att få sitta där bak i bilen tillsammans med sin lillebror och sjöng glatt hela vägen hem och lekte med sin docka. jag är så glad att hon inte betedde sig något annorlunda mot mig heller efter några dagar ifrån varandra. Genast vi kom hem ville hon knäppa upp bältet i bilstolen och ha lillebror i famnen. Vi satte oss i soffan och beundrade honom alla 3
 
 
En puss eller fem fick han också av sin storasyster. Sedan han kom hem till oss vill hon gärna veta var han håller hus, tex på morgonkvisten då hon kommer krypandes upp i vår säng vill hon se sin lillebror innan hon somnar om och då vi vaknat ligger hon och håller hans hand om han är i sängen med oss. Om dagarna går hon ofta och pajar på honom, och gosar med sitt huvud mot hans. 
 
 
Vår fina lillebror ♥
 

 
 
De fyra första bilderna är tagna från bb, de två sista är fotade andra dagen hemma ♥
 
 
Ett gäng med bilder från veckan som varit ♥

Kommentarer

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)


Din Bloggadress:


Din Kommentar: