Gokväll

Hmm.. härom daan var jag tvungen att skaffa nya solbrillor eftersom de jag haft nu läänge gick sönder!! förståss, då jag kommer hem (tittar i en låda jag aldrig annars tittar i) ligger mina borttappade favoritsolbrillor där i lådan! (de på bild 3) vilken lycka! trodde aldrig jag skulle få se dem igen.. så ni vet, har jag någonslags.. vad man ska kalla det.. kärlek? till solbrillor! jag har just nu 5 par :) hehehe.. looking good !

Torsdag

Jag har fått gjort en hel del idag, fast jag steg upp först lite före 1 idag.. 13 timmars skönhetssömn är aldrig fel! på lördag ska jag jobba på ett ställe här i byn och dit var jag och hälsa på idag, diskuterade lite osv. efter det tvätta jag min bil, jag har njutit av vädret (tur det, för nu är det mulet) jag har konstaterat att jag kommer bli beroende av tumblr och varför vet jag inte.. och efter kvällsmaten plocka jag in ved.

Nu ska jag sätta mig bekvämt, fundera över alltmöjligt vad som hänt efter att vi slutat skolan och skriva brev som ska hela vägen till usa! det ni.. det är flera år sen jag skrev brev sist.. så vi får se hur det går.. jag känner på mig att det kommer bli ett lååångt brev! ♥ vi hörs..

Nu finns jag på tumblr också!

Rubriken säger väl allt. nu har jag tumblr också. finns så många fina citat, roliga bilder, inspiration osv.. så jag bestämde mig för att ha två "bloggar". denna, där ni får läsa allt vad jag håller på med och se mina bilder. och tumblr, bara för att! här har ni den, check it out!
 

En regnig tisdag!

Godmorgon :) vakna imorse av att hela huset dundrade av ösregnet. steg upp och sen dess har jag hunnit med frukost, packning, och andra småsaker. Idag ska jag, tillsammans med nästan alla i gänget till minnas villa. ska bli suuuperkul ♥ ha det fint, så hörs vi imorgon!

Måndag

Jag har inte fått gjort en enda vettig grej idag och det kan jag lova. jag steg upp på samma gång som robb då han skulle till jobbet (06:00). då han for satte jag mig och redigera lite bilder och gjorde två blogginlägg. sen åt jag frukost och satt en stund framför tv:n. sen ladda jag ner heeela alcatraz serien eftersom jag missat nästan varje avsnitt.. på samma gång som det laddade sov jag 1 timme. vädret som varit idag har gjort mig otroligt trött och lat och slö och allt sånt! sen kom solen fram och jag tänkte jippii "efter kvällsmaten går jag ut och catchar lite bruna" jo pyttsan, där sitter jag och äter kvällsmat och så försvinner solen, molnen kommer tillbaks och det blåser otroligt kallt. så just nu sitter jag här och konstaterar att vi får hoppas att resten av veckan blir roligare ;) så, dethär var min dag! hoppas ni har haft det bättre än mig :) ♥
 
 
och jävla blogg.se.. hatar det nya, mer än så behöver jag väl inte säga! 

Svanar vid villan


Min midsommarhelg ♥

Midsommaren har varit super! i fredags blev det midsommartårta och midsommarmiddag. senare på kvällen fixa vi oss och cykla iväg till storsand där vi sen befann oss heela natten! lördag for vi till villan och sov där till söndag.. åt god mat, bada balja, och piff & puff var med också :) nu har jag sagt mitt, bilderna får säga resten! :)

Glad midsommar ♥

Nåjaa gott folk! midsommaren är här, redan.. kan man väl säga. tiden går fort då man har kul! iallafall, planerna för idag är.. midsommartårta och midsommarmiddag med familjen och senare ikväll far jag och robb till storsand :) min minikamera hänger också med, så var beredda på en bildbomb senare ;) nå, nu ska vi käka tårta! ha en suuperkul midsommarnatt allihopa så hörs vi sen ♥ whoop whoop!
 
bilderna är från midsommaren på storsand 2011

I Tisdags ♥


Solat en stund..

Jag sov 12 timmar inatt så om någon är utvilad nu är det jag! steg upp halv 1, slängde mig i soffan och titta på tv en stund och så stack jag iväg och sola till storsand två timmar. invigde min nya bikini också, lyssna på musik och hade en heeel strand för mig själv :) skönt! annars en grej.. har alltid tänkt läänge fören jag laddar upp bikinibilder på mig själv, (absolut inte för att jag inte skulle vara nöjd med mig själv ..för det är jag!!).. men vafan, ALLA gör ju det så varför inte jag också? nåjaa, hoppas alla haft en suuperdag! vi hörs senare ♥

Idag..

.. är det tisdag, och en regnig sådan! jag har iallafall varit en sväng till jeppo idag, jag har varit en sväng till nykarleby och så har jag varit några varv till villan också! ikväll ska nämligen jag och lillasyster dit och bada balja och ha skoj :) wohooo, och här har ni lite rosor också...

Säger godmorgon med några bilder...


Typ såhär ser jag ut just nu..

.. & Piff ville också vara med på bild ikväll :) söt ♥ vet ni, idag har det varit massor på gång! imorse steg jag och syrran upp kl 8 och så brumma vi iväg till Vasa! vi var och hälsade på i lägenheten, vi sprang in till h&m ginatricot lindex och cubus. jag kom hem med en fiiin byxdress (eller vad de nu heter) och det är den jag har på bilderna här under.. och så ett par jeans, lite underkläder and that's it! då jag kom hem tvätta jag min bil, jag solade, laga kvällsmat åt hela familjen och så har jag solat ännu lite till... NU ska jag bara sitta inne resten av kvällen och ta det lungt :) det har varit en rolig dag, speciellt att få vara lite själv med syster ♥ ha det fint så hörs vi då vi hörs :)

Bilder från i lördags!

Ja, i lördags var jag alltså på popkalaset! personligen tyckte jag att Nina Lassander, Thomas bänd Alternatwo och Redrama var bäst! vi hade också tur med vädret, det var först senare som regnet börja ösa ner.. som tur fanns öltältet där man kunde vänta ut regnet och typ.. fota snygga bilder på sig osv ;) efter popkalaset for vi till netti en sväng och jag for ganska tidigt hem! det var en kul dag och kväll, tack allihopa! :)


Idag blir det popkalaset i jeppis!!


En körsbärsblomma..

.. som egentligen inte alls har något med inlägget att göra, men just nu orkar jag inte bry mig om det. nu är det fredag, helg, och jag har ledigt nu en månad framåt vilket känns väldigt skönt! jag ska bara ta det lungt (nästan) hehe.. sola, bada, umgås, en sväng till ikea kanske.. osv!

Ikväll då, har Vincent och gänget varit hit :) just nu funderar jag över om jag ska gå och sova eller inte. är trött, men ändå inte.. vilket problem! nåjaa, vi hörs igen imorgon, eller på söndag.. ha en rolig helg alla läsare ♥ godnatt!

 

 

 


:)


Snart helg!

Hej varma torsdag! skönt med ca +25 grader hela dagen, fast man varit i jobb men ändå.. nu ikväll satt jag ut en stund men eftersom årets krankar inte bara trivs i skuggan utan också i solen nu för tiden så gick jag in! nu ska jag bara lata mig resten av kvällen.. imorgon är det fredag och sedan helg och så har jag inget jobb på en hel månad (tror jag) wohoo! :) nåjaa, ha det fint så hörs vi!

Mer självporträtt


Nikon D90 - Nikkor 50 mm/1,4.. hoppas att ni gillade mina självporträtt! :)

Körsbärsblommor

Jag kom nyss hem från jobbet. det är superfint och varmt ute idag så jag ska verkligen inte sitta vid datorn just nu, utan sitta ute och sola! ikväll ska jag till jeppis med lillasyster och grannen, gå i några kläbutiker bara för att de har upp länge och så ska jag träffa tobias, björn och thomas.. dessutom ska thomas och hans bänd spela ikväll! :) jamen, nu ska jag söka mig ut i solen. ha en fin dag allihopa! vi hörs ♥

En fin dag!


Hej på er! har som vanligt jobbat idag, sen har jag sovit en timme och så har jag varit ut en sväng med kameran och för en minut sen kom jag ur duschen! nu lyssnar jag på musik och så hade jag tänkt redigera lite bilder också.. hmm, ha det fint så hörs vi senare ♥

Mer självporträtt..


Alltså, vem e coolast om inte JAG (förståss!) nu ska ni ha det så bra så hörs vi igen imorgon ♥ godnatt fina läsare ;)

Måndag!

Ny vecka och nya möjligheter! det är måndag och jag har jobbat idag från 7.30-14.30. sen har jag, fotat självporträtt!! det var kanske ett halvt år sen jag fota det senast (förutom vardagsbilderna nu som då).. wohoo, här är en bild iallafall..

Igårkväll ♥

Igår var jag alltså på klassträff. vi prata, skratta, fota, åt god mat, titta ett bildspel, hade lite program, drack, skratta lite till, fota lite till och prata lite till osv... det var en superkul och minnesvärd klassträff :) vi gör det igen om 5 år då !!


Efter klassträffen, en halv 11 tiden kom bussen som körde oss till Jeppis. vi satt vid netti, for en sväng till melody och hemma var vi typ 04.45 :)

Skönt med helg ♥

Hej! dethär inlägget hade jag tänkt göra redan igår men jag blev för lat för att lägga in bilder på datorn så jag gör det nu istället! Igår var det alltså fredag, började dagen med att jobba 7 timmar och sen for jag hem och så kom robb hit också :) vi for bl.a ut och cykla 8 km och senare på kvällen for vi med pappa till stubben på båtutflykt :) här under ser ni några bilder från igårkväll..

Idag, lördag och fint väder ♥ ikväll är det klassträff och det ser jag verkligen framemot! 5 år sen vi gick ut högstadiet och nu ska vi (nästan allihopa) träffas igen (nog för att man träffar många nu som då men..)! vi börjar med trerätters vid juthbacka, lite program eller nåt och senare drar vi vidare till jeppis :) wohoo, det blir en superkul kväll (och natt) :) vi hörs då vi hörs..

Bara för att jag inte hade något annat just nu..


hehehe, några av dessa hitta jag på bl.a min lillasysters tumblr


.


Sommarens första inlägg skrivet utomhus :)

Wohoo! årets första blogginlägg skrivet utomhus, och absolut inte sista heller... :) det är superskönt väder här just nu. solen värmer och ja, det räcker väl så :) sitter alltså utomhus för tillfället, i gungan i vår uteplats.. lyssnar på musik och njuter! snart, eller om några timmar (??) borde jag få besök också. annars ska jag bara ta det lungt, imorgon blir det tidig väckning eftersom jag ska vara i Vasa kl 08:00! ser framemot morgondagen faktist, inte ett dugg nervös heller (ännu iallafall) men jag lär väl bli.. nåjaa, nu ska jag fortsätta bara vara. vi hörs imorgon ♥


En kort promenad..


Hej mörka moln!



Det känns bra
. har klart uppgiften till torsdag, så nu har jag bara kvar att hitta dit jag ska och såklart göra min grej! :) det ska jag väl klara.. hoppas jag! hmm idag då? jag har jobbat från 07.30-14.30 och då jag kom hem sköljde jag av min bil.. och nu har jag lust att typ fara ut med min syster och våra mopeder en sväng i byn eller nåt.. men ska det regna eller inte? det är frågan!..

Bilder från helgen..


Blev ett inlägg till idag iallafall.. hade lite bilder från helgen att visa så! ja, de får tala för sig själva

Första arbetsdagen avklarad

Som rubriken säger så har jag min första arbetsdag klarad! denhär veckan är det mycket på gång.. bl.a jobbar jag alla vardagar förutom torsdag då jag ska till Vasa på inträdesprov (som jag också förösker skriva en förhandsuppgift till).. så ska jag tillbringa lite tid med minna och sofia på samma gång också då jag ändå är i Vasa! och på lördag kära läsare, då ska jag på klassträff! 5 år sen vi gick ut högstadiet :) wohoo! mycket skoj på gång just nu! hmmm, där fick ni lite info, bara ifall om att jag inte skulle orka uppdatera.. ha det fint så hörs vi ♥

Lite filmtips till er läsare...


Många grattiskramar ...

.. vill jag ge till min syster som gick ut 9:an idag ♥ jag vet hur du längtat ihjäl dig efter denna dag ;) nu börjar livet, nu får du börja göra alla dina fina drömmar som du berättat om till verklighet (tro mig, det är väldig fina drömmar!!) nu är det dags att vara ung och dum, göra massor med misstag osv.. och allt annat som man brukar säga.. !! och jag kan lova dig, det kommande året du har framför dig nu kommer bli super! syrran ska nämligen, precis som jag, gå ett år på efö i Vasa, fast på musiklinjen :) och jag e så glad att hon ser framemot det!

Det var en fin vårfest/avslutning vi var på idag. vi fick lyssna på fin sång av elevkören, det var betygsutdelning för niorna, vi sjöng idas sommarvisa och den blomstertid nu kommer, Benjamin uppträdde med en egen låt han gjort själv speciellt för idag (den var fin) och så fotades det en hel del förståss :) jaa-a syrran, hoppas du får en kul kväll med dina vänner ute i ösregnet ;) ♥ ♥

och så ska det självklart vara lite egobilder på lilla jag också ;) och nästsista bilden.. de e inte jag som e kort, syrran har klackar på sig.. hehe

De senaste dagarna

Jag hade bästa födelsedagen på lääänge med de finaste vännerna man kan ha! det var otroligt skoj och jag är superglad att de ville vara med mig på min dag :) vi sov allihopa över vid villan och steg upp tidigt nästa morgon för att jobb väntade för bl.a Tobias och mig. jag for till jeppo med mamma och pappa och lyfte stockar dagen lång.. nästan ;) jag var alldeles slut i hela kroppen efteråt! idag, fredag steg jag upp runt 12, ringde lite samtal, skrev en "uppgift" på word och så plocka jag i väskan och for till kovjoki där jag befinner mig nu! :)

Musiktips ♥

1. Birdy - Skinny love
2. Panetoz - Dansa pausa
3. Demi lovato - Yes i am
4. Tacabro - Tacata
5. Flo rida - Whistle
6. Demi lovato - Give your heart a break
7. Metallica - Sad but true
8. Donkeyboy - Pull of the eye
9. Adam lambert - Never close our eyes
10. Christopher - Nothing in common