Fine..

Okej då, ett tidsinställt inlägg ska ni få. här har vi lite fina orkidéer ♥

Vi lever!

Har aldrig någonsin mobilbloggat förr så jag har ingen aning om hur detta kommer se ut men tänkte bara säga att vi har det bra :) så skönt att vara här!



♥ Farväl

.. nu sticker jag iväg till LEVI och är borta till torsdag. så på fredag får ni vara beredda på bildbomber! jag skippar tidsinställda inlägg och frågestunder, det är ändå aldrig någon av er som vågar fråga mig något så.. men om, ifall, ni skulle känna för det så får ni merän gärna fråga mig något och så svarar jag på det då jag kommer hem igen. typ, vad är dina planer för hösten? berätta om piff & puff, vad är det pinsammaste du gjort i ditt liv? favoritblomma? hur kan du se så beundransvärt snygg ut hela tiden? kan du visa före och efter redigerings-bilder? vad anser du om skönhetsingrepp, abort osv? tränar du och isåfall hur? ja, och vad ni än kommer på! FRÅGA NU, och sprid till hela världen att ni kan få veta precis allt om mig.. nästan! visst? TACK, jag förväntar mig tusentals frågor och funderingar då jag är hemma igen ♥ det är alltid roligt med frågor, och jag lovar er fina bilder från levi-resan :) ha det så fint nu så hörs vi på fredag! :)

Inte länge kvar nu!

Denhär veckan tycker jag ska rusa iväg så snabbt som möjligt! det blir ju sportlov, och då åker jag och robb iväg till Levi. wohoo! startar på söndagmorgon och kommer tillbaks på torsdagkväll. längtar så jag går sönder :)

Lyckat!

Se vilken sötnos ♥ vet hur man ska posera framför kameran.. hihi

Kvällens förrätt blev en sallad, där jag gjort melon och gurka hjärtformade. detta med halloumiost och bröd (också hjärtformade). till varmrätt, som jag helt glömde fota för att jag var så hungrig, hade vi griskotlett med hasselbackspotatis, tomatsås och ungsrostade grönsaker. till efterrätt blev det chokladmousse med hallon. mums! robbälskling kom hem med en fin orkidé till mig ♥ nu tittar vi på film, men jag ska snart gå och lägga mig. 

Imorgon är det fredag. denna helg kommer vi tillbringa i Vasa bara för att vi kan. jag ska vila och bara göra sånt som jag vill och inte måste. imorgonkväll får vi fint besök av min lillasyster och ida :) ha det fint, godnatt! puff & piff här under:

Alla hjärtans dag, Vändagen ♡

Vare sig du där ute är min vän eller inte så önskar jag dig en glad vändag!.. Jag har haft en bra dag. steg upp halv 10 och kramades med min andra hälft, han for till skolan och jag bakade muffins (som blev snygga) och fixade mig inför min egen skoldag. eftermiddagen, 12:30-15:30 har spenderats vid Novia med anatomikurs. nu är jag hemma och ska mysa med mina katter och så ska jag göra trerätters tills robb kommer hem ikväll  jag börjar med chokladmoussen.. hej svejs!

Helgens födelsedagsbarn

Lille Vincent fyllde ju 1 år i helgen och det var skojigt med kalas :) plockade ut lite bilder jag tänkte visa, och här hittar ni mer, och även här.. ♥

Fredag!

Skönt med helg! Ikväll har jag suttit och gjort födelsedagskort, läst brev, skrivit brev, börjat planera min dramalektion, duschat.. Och i skrivandets stund sitter jag och väntar på aktiviteter. jag är rastlös tror jag. jag måste göra något! Imorgon blir det ettårskalas, det är Vincent som fyller sitt första år och jag tror hans mamma har yrt omkring som en galning hela veckan om jag känner henne rätt, pysslat och bakat och planerat och allt vad som menas med gossens första kalas :D

Senare på kvällen ryktas det bli fest? eller har jag fel kanske.. hur som helst hänger kameran med åtminstone halva dagen. Det var allt för ikväll.. NI ska ha en bra helg för det ska jag, och så hörs vi kanske på söndag då. godnatt!

Nytt!

Idag efter skolan for jag in en sväng via h&m och gina tricot. från h&m hitta jag en väska, och allt det andra (på bilden) köpte jag med mig hem från gina. älskar jeansvästen med nitarna på!! ännu lite nytt i garderoben :)

GOKVÄLL

Det har som vanligt varit en riktit bra helg. det är alltid skönt att åka från vasa på helgerna. i fredags blev det bastu och mys, i lördags var vi efter robbs bil som varit på framrute-bytning och sen var vi hela dagen i jakobstad på öppet hus. träffade på flera bekanta och gamla lärare, trevligt! då vi kom hem var jag och robb så trötta så vi sov två timmar. lördagskvällen bestod av film och ta det lungt.

Sov länge imorse. skönt. har varit en mulen dag men ändå blev det en ganska lång skoterutflykt efter maten. jag älskar utflykter :) i skrivandets stund sitter jag i vår lägenhet igen. det är snart läggdags, snart! sitter för tillfället och redigerar lite bilder, tittar på film mellan varven och äter vindruvor. mums. imorgon börjar en ny vecka med nya möjligheter, som man brukar säga. ha det fint så hörs vi snart ♥

Ett lagom stort paket..

Där i fanns bl.a två nya bälten i bredare modell, ett svart och ett brunt. mer örhängen, ska nämligen gå och göra mer hål i öronen bara jag skulle orka mig för! två par skor fanns också i paketet, dessa på bilden (fina till våren :)) och ett par svarta ballerina. även tre nya tröjor :) skulle ju vara bra om det skulle räcka såhär men nej, jag är alltför shoppingsugen och det är nästa oboterligt! JAG VILL HA SÅ MYCKET!

Ojsan!

Jag har visst en blogg också? har helt glömt bort att uppdatera under veckan men bättre sent än aldrig? på instagram är jag iallafall rätt så flitig så där kan ni titta nu som då också om ni är intresserade av vad som sker i mitt liv. tänkte ta veckan i kort här och nu. måndag betyder för oss veckohandling, tisdag var det kokosbollskalas och spel/myskväll med gänget :) i onsdags var jag på ishockeymatch. torsdag var en slapp-dag och idag fredag sjöng min klass på morgonsamling, det gick helt okej. idag hämta jag även mitt efterlängtade h&m paket från posten med fint innehåll :) nu befinner vi oss i monäs, har badat bastu och tittat på tv och snart lägger vi antagligen igång en film :) godnatt!